Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy lehet veszekedés nélkül...

Hogy lehet veszekedés nélkül kiságyat vásárolni?

Figyelt kérdés

Ha a kiságy vásárlása szóba kerül, akkor mindig veszekszünk a párommal. A páromnak van egy 5éves öccse, akitől sok dolgot öröklünk. Babakocsi,hordozó, egyéb dolgok és még kiságy. Nagyon meg is örültem ennek, hogy szinte semmit nem kell majd vennünk. Viszont itt jön a baj. Legalábbis számomra. A kiságyat még csak képről láttam de valami borzasztó. Kék szinű(2féle kékből áll), olyan mintha az egész műanyagból lenne, meg mintha ilyen játékbabának lenne a játék kiságya. Nagyon csúnya. Natúr színű bútorok lesznek és ehhez natúr színű kiságyat is akarok, amit a párom nem ért meg. Mondtam neki, hogy ha ügyesek vagyunk, akkor a vaterán már 5000ft-ért lehet venni szivaccsal együtt. Ilyenkor mindig besértődik. Mit tegyek? Hogyan értessem meg vele, hogy nem szeretném azt a kiságyat? Mellesleg lány babánk lesz.

Ti mit tennétek?

2011. júl. 22. 23:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

elmész, megveszed, és azt mondod, kaptad a barátnődtől, vagy valakitől, de persze a barátnőddel is megbeszéled. Matracot én is újat vennék, biztos ami biztos:-)

persze nem szép dolog hazudni,pláne a párunknak, de így kerülhető el szerintem a családon belüli sértődés legjobban. Én ikáés kiságyat vettem 7500 ft-ért, szóval nem is volt drága, natúr színben, és a célnak megfelel.

2011. júl. 23. 14:16
 12/13 anonim ***** válasza:
Én megvenném egyedül és közölném vele hogy akkor is azt teszitek be a babának amit vettél.Miért csak ő dönthet?
2011. júl. 23. 16:59
 13/13 anonim ***** válasza:
Nálunk pont forditva volt, mindenből újat vettünk(a drágám ragaszkodott hozzá), senkitől sem akart elfogadni semmit, még a ruhát se nagyon(de azt nagy nehezen rábeszéltem, főleg amikor látta milyen állapotban voltak, szinte újak). Igy mindenből újat vettünk.
2011. júl. 23. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!