Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kávé-dilemma. Mi legyen?

Kávé-dilemma. Mi legyen?

Figyelt kérdés

Még csak jövő héten megyek nődokihoz, de addig nem bírok várni a kérdéssel:

Annyi helyen olvasni, hogy terhesség alatt nem ajánlott a kávé fogyasztása. De nekem ez úgymond "létszükséglet", ugyanis a reggeli kávém nélkül, mondjuk úgy, nem tudok wc-re menni :( Hétfőn teszteltem pozit, azóta nem kávéztam, de ma reggel már muszály volt, mert...khmm...remélem értitek. Amúgy nem főzött kávét iszom, hanem ezt a 3in1 keverőset. Szerintetek ezt ihatom? (Amúgy kizárólag reggel szoktam egy bögrével.)

2011. júl. 21. 18:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nyugodtan igyál kávét, napi 1-2 kávé teljesen megengedett terhesen is.

De szerintem se az instant kávét igyad, inkább vegyél egy olyat, amivel lehet hosszú kávét főzni. Nekem pl. olyan van, amibe filtert kell tenni, abba bele meg a kávét. Én elég gyengusz kávékat iszom, ez asszem ilyen németes kávé amúgy.

Nem is kell drága dologra gondolni, hótt egyszerű kis kávéfőzőm van, asszem 2-3 ezer forint volt.

2011. júl. 21. 20:10
 12/16 A kérdező kommentje:

19:44-es köszi a tippeket!!! Az őszibarackot szerencsére nagyon szeretem :)

19:46-os, köszi neked is, igen, láttam már azokat a kávékat én is, amúgy igen, egyedül iszom, férjem egyáltalán nem kávézik :P Azt hiszem, ki fogom próbálni!

20:10-es neked is köszönöm a választ, meggyőztetek, hogy inkább a főzött kávé, mint a 3in1, úgyhogy holnaptól azt hiszem áttérünk erre :))

Megnéztem neten azokat a kávéfőzőket, amivel lehet hosszúkávét főzni, amúgy tényleg nem drágát, már 3.000 Ft-ért is lehet venni, úgyhogy azt hiszem ma beszerzek egyet :))

2011. júl. 22. 09:49
 13/16 anonim ***** válasza:

Én terhességem előtt napi 2 kávét ittam. Aztán a terhesség elején még a szagától is rosszul voltam. :)

Kb. a 15. hét környékén szoktam vissza rá, ittam végig.

A vérnyomásom eleve így volt rendben. :)

A babának nem lesz semmi baja, nyugodtan ihatod!

2011. júl. 22. 12:43
 14/16 anonim ***** válasza:

igyál nyugodtan! Én napi 0-1-2-3 kávét iszok/ittam, még egy olyan nyugis gyermeket, mint az enyém, nem látott a világ:)

Délutánra meg is fájdul a fejem, ha nem iszok.

1 gyermekes, 18 hetes km

2011. júl. 22. 12:53
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszi az újabb válaszokat!!!

Na, vettem egy jó kis kávéfőzőt, hosszúkávét is tud, férjemet meg felhívtam, hogy hozzon kávét hozzá :) azt hiszem, este ki is próbálom.

2011. júl. 22. 12:55
 16/16 anonim ***** válasza:
Jó kávézást!
2011. júl. 22. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!