Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Komolyan vesznek, mint anyát,...

Komolyan vesznek, mint anyát, ha sok piercingem van?

Figyelt kérdés
Légyszi ne írjátok, hogy ilyet nem hord felnőtt ember. Body-piercer a szakmám, ezzel foglalkozom, nem is lennék hiteles a szakmámban, ha nem lenne. És nekem ez a stílusom, mint ahogy másnak más. De az érdekelne, hogy pl. amikor viszem orvoshoz a gyereket, vagy majd a bölcsibe, oviba, akkor mennyire fognak komolyan venni, mint szülőt? Most négy hónapos a babám, hát a kórházban is már olyan furcsán néztek rám, pedig már jó ideje nem veszem észre az ilyen pillantásokat. A gyerekorvosnál ilyen nincs, hiszen az az orvos már engem is kezelt gyerekkoromban, ismer régóta. Mit gondoltok erről?
2008. febr. 29. 20:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Biztos meg fognak nézni a bölcsiben meg az oviban is, de szerintem hozzá fognak szokni, ahogy a gyerekorvos is. Szerintem ne aggódj, bárki mást megnéznek, hacsak egy kicsit is feltűnőbb rajta valami... de ehhez te már hozzá lehetsz szokva. Meg amúgy is fogják tudni, hogy mivel foglalkozol, tuti nem ez alapján fognak megítélni téged vagy a kisbabádat.
2008. febr. 29. 21:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is félek egy kicsit attól a pillanattól,amikor édesanyámék szembesülnek a férjem hátán lévő félhátas tetoválással.Azt hiszem meg fognak lepődni:):):)Még nem látták.

Azt nem mondom,hogy ne hordd,de amikor mondjuk éppen szülői értekezletre mész,akkor az orrkarikákat cseréld ki pöttyre,meg amit lehet konszolidálj.Amúgy meg a pearcingeid is te vagy,hiszen mondtad hogy ez a stílusod,és ha a gyermeked jól viselkedik,rendesen tanul akkor kinek mi köze hozzá?Én is most várom az első babám,és nekem is vannak fura szokásaim,sőt a lelkem nagy része még nekem is gyerek,de kit érdekel.Ha olyan szépenfésült,tökéletes alkatú anyuka akarsz lenni mint a többiek,akikért mindenki oda van,akkor közlöm te is elkéstél.Ez van!Én örülök,hogy nem vagyok olyan mint a többi.

2008. febr. 29. 21:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hat ha feltunoen sok akkor nem tudom.Vegul is szerintem csak elcsodalkoznak rajtad,a masik dolog meg nem az szamit ki hogy nez ki ,hanem ki milyen ertelmes.Gondolom te kitudod vagni magad barmi hejzetbe.Es a tobbivel meg ne torodj ,ha te igy erzed jol magad!!Udv:)
2008. febr. 29. 21:13
 4/7 anonim ***** válasza:
61%

Szia!

Hát,nekem nem jön be ez a stílus.Valahogy én magam sem tudnék egy agyontetovált,vagy piercinggel teleaggatott embert komolyan venni.Főleg nem felelős családanya vagy apa szerepben.Egyébként,gondolom te már hozzászoktál,hogy ez a legtöbb emberből ellenérzéseket vált ez ki.

Én nem ítéllek el emiatt,félre ne értsd.De én is azt javaslom,ha olyan helyre mész,ahol illendő komolyabb ábrázatot ölteni,akkor szolid légy.

Egyébként szerintem semmi sem szép,ami túlzásba vitt.

De biztosan ez is jól mutat,ha valaki az izlésesség határain belül marad.

2008. febr. 29. 21:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
nem értem miért nem lehet valakit komolyan venni ha piercingje vagy tetoválása van.nekem is van 7 hos terhes vagyok és semmivel nem vagyok kevesebb mint bárki más
2008. febr. 29. 23:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én óvónéni vagyok.:) Szerintem először biztosan furcsán fognak rád nézni az oviban.Ha te komolyan veszed az anyaságot, akkor ne érdekeljen más.

Engem nem érdekel hogy néz ki az anyuka, de az igen hogy bánik a gyerkőccel és mennyire működik együtt velünk.

Lehet kosztümös tipp-topp anyuka is olyan flegma, hogy inkább elkerülöm.De lehet bőrszerkós anyuka, aki szereti a gyermekét és nem csak nyűg neki.

Szerintem a hozzáállásod a fontos:)

Sok sikert:)

2008. febr. 29. 23:58
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
minden orvosnak más a felfogása!nekem például azt monndta agy doki hogy addig nem fog meg vizsgálni amig ki nem veszem a nyelv piercingemet!ráadásul arra fogta rá a pajzsmirigy gyulladásomat!erre be forrt a nyelvem!de megint meg van csináltatva!szoval izlések és pofonak!1biztos az a lényeg hogy te jól érzed magad ugy ahogy vagy!
2008. márc. 2. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!