Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki terhes, miért kezd el úgy...

Aki terhes, miért kezd el úgy beszélni, mint egy gyerek?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy "terheske vagyok, pocakos vagyok, babókám, manókám, fogacska, ruhácska, tejecske...". Sorolhatnám estig. A kedvencem a "kismami". Miért nem lehet ezeket a szavakat normálisan kimondani/leírni? Ne nézzetek idiótának, de nekem ez olyan furcsa és más is mondta már, hogy ő se érti és csak, mert valaki terhes, még nem kéne így viselkedni.
2009. ápr. 3. 16:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
47%
Nekem is a hajam égnek áll ezektől, nem vagy egyedül, pedig nekem van egy féléves babám. Leginkább az megy az agyamra, mikor a "kismamik" a "pocijukról" beszélnek, meg a benne lévő "manójukról", "babójukról". A babámnak viszont én is "tejecskét" meg "peluskát" mondok, de nem viszem túlzásba, főleg ha nagyobb lesz, hogy ne ezeke a szavakat tanulja meg.
2009. ápr. 4. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!