Aki terhes, miért kezd el úgy beszélni, mint egy gyerek?
Én a második gyerekkoromat élem, mióta babám van :)
Ha akarnék se tudnék másképp beszélni...
Ez van...
Ha majd megnő a lányom, újra normális leszek :)
Én a szülés óta beszélek úgy, de csak a babának, mert neki ez kedves - játékos és a mosolygás nyugtatja, de terhesen nem beszéltem így.
De ha szülsz, majd megtudod milyen jó is ez.
Nem tudom nekem van két gyerekem, de nekem soha nem jutott eszembe így beszélni.
A kedvenceim a következők:
hány kilók vagytok?
hány fogatok van?
mit esztek már?
Miért kell többesszámba beszélni?
Szia,neked van már babád?
eddig én is úgy gondoltam,hogy milyen gáz ha valaki gügyörészik.DE (igaz a terhesség alatt nem) mióta megvan a kicsim,azóta hajlamos vagyok rá-és valahogy jól is esik.Bár,én anno a kutyámat is becéztem...
Mondjuk többes számot én se használok
Szia, szerintem ez abszolút aranyos dolog, a várandósság egy csodálatos állapot, és szerintem az anyukák szeretnék egy szóban is lágyan kifejezni! A többesszám azért van, mert így is a szoros kapcsolatot fejezik ki, én pl. úgy mondom 32 hetesek vagyunk, nem úgy hogy a magzatom 32 hetes. Persze akinek nincs gyermeke, vagy nem várandós annak fura ha ilyet hall. De ez legyen a legnagyobb problémája mindenkinek!
Üdv: egy kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!