Pici babával otthon lévő anyukák. Milyen tv műsorra kaptatok rá amiatt hogy otthon vagytok? Az nem játszik amit amúgy is néztetek:-)
Figyelt kérdés
2009. ápr. 2. 19:54
11/18 anonim válasza:
Barátok közt és Harmadik műszak, valamint videoklipek az MTV-n :-D Napközben inkább rádiót hallgatunk (Danubius pirítós, sokat lehet nevetni :-)), mert a 12 hónapos kisfiam jobban szereti a sok zenét.
12/18 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, én a Dallast nézem:-) na meg persze a segítség gyerekeim vannak, esetleg még a két pasi meg egy kicsi, de azokat már láttam. napközben én sem nagyon
2009. ápr. 2. 21:39
13/18 anonim válasza:
Délben az M1-en megnézem a 10 perces híradót. Annyi bőven elég is. Süt a nap, inkább megyünk ki a szabadba.
14/18 anonim válasza:
Nálunk reggel 8tól megy az RTL reggeli 10ig,azután szinte este 7-8ig a viasat3,amire nagyon rákattantam az a tvdokik,a szívek szállodája,és imádom a szex és new york-ot,ja meg az amerika köv. topmodellje,ezek után a jóban rosszban.
de szerencsére jön a jó idő és mehetünk sétálni,így a délutáni programok kilőve
15/18 anonim válasza:
Ja, a topmodellt én is megszerettem nagyon, a segítség gyerekeim vannak is jó, de azt délelőtt nézem. Nálunk általában délelőtt megy a tévé, amíg pakolászok, délután csak a szívek szállodája ha itthon vagyunk éppen - ha nem akkor azt is délelőtt nézem -, amúgy ebéd után alszik a csemete, aztán megyünk ki játszani, most, hogy már másfél éves végre tudunk nagyokat játszani kint.
16/18 anonim válasza:
A story-n A klinikát nézem reggelente:-) , plusz Segítség, gyerekeim vannak, és a Mamit akarom! c. műsorokat, ezeket nem mindig.
18/18 anonim válasza:
én a reggeli műsorokra (pl. mokka)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!