Helló mindenki 18 vagyok és jövőre éretségizek.Mivel van egy komoly kapcsolatom a párommal szeretnénk kisbabát csak attól tartunk túl fiatal vagyok hozzá!Annyira szeretem a gyerekeket és már én is nagyon vágyok egy kis lurkóra a párommal,hiába tudjuk hogy nagyon nagy felelőség meg sok gond jár vele de szeretnénk már megállapodni.Szerintetek ez nagy gáz?Már jegyesek vagyunk csak a szüleinknek meg nem adtuk be.Mit gondoltok túl korai?Várjunk még vele?Nemtudom mitévő legyek...
Remek. És hova akarod szülni a babát? Saját lakásra gondoltatok már? Egyébként ha már érettségi előtt állsz, jobb ha tudod, hogy az érettségi dupla T!
2011. júl. 19. 12:25
12/18 ava87 válasza:
Én csak annyit szeretnék megjegyezni, hogy NE azért akarj gyereket, mert neked anno nem tudtak mindent megadni, amit kellett volna, Ne a gyerekkel kompenzáld a saját gyerekkorodat. Ha az a baj, hogy neked nem volt megfelelő a családi környezeted, akkor dolgozzatok először azon, hogy a kettőtök élete olyan legyen, amilyet szerettél volna magadnak. Majd ha már ez megvan, akkor vállaljatok gyereket.
2011. júl. 19. 12:43
13/18 A kérdező kommentje:
Igazából nem azért szeretnénk mert nem kaptunk meg mindent,hanem mert mind a ketten úgy gondoljuk hamarosan eljön az ideje!Én nem azért akarom mert otthon akarok ülni hogy ne dolgozzak én nem leszek olyan mint az anyám meg akárki más!A fősuliban nem gondolkozok nincs olyan terület amit én szeretek csinálni.A párommal épp elég időt töltök együtt és lakásunk is van.Nem most akarjuk hanem csak miután letettem az éretségit de az is lehet hogy bőwen azután én azért nem fogom elcseszni a sulit mert a gyereknek akarom biztosítani azt a szeretetett amit nem kaptam meg és ráadásul el is kellett költözzek itthonról mivel volt egy nézeleltérésem faterommal mert épp nem bírja magát tűrtőztetni ha rólam van szó olyan jó a kapcsolatunk!Szóval ne hülyének nézzetek a komment közben hanem értsetek is meg.Senkinek sincs tökéletes gyerekkora...Kössz
2011. júl. 19. 13:07
14/18 ava87 válasza:
Én egy percig sem néztelek hülyének, csak szerettem volna, ha neked is feltűnik, hogy más azért szülni, mert az ember szeretné azt a babát, és más azért, hogy pótoljon vele valamit, amit ő maga nem kapott meg.
2011. júl. 19. 13:57
15/18 anonim válasza:
Ha nem dolgozol legalább 2 évet akkor csak gyest kaphatsz, ami huszon pár ezer forint. Szülés után nehéz lesz elhelyezkedni is, mivel nem volt előző munkahelyed sem.
Nem vállalhatsz a szüleid pénzére gyereket, nekik hiába van pénzük, vagy a párod szüleinek, azt a babát neked és a párodnak kell eltartani, meg persze magatokat is.
Mióta vagytok együtt? Ha jegyesek vagytok, miért nem házasodtok össze, költöztök össze és utána a baba?
2011. júl. 19. 14:18
16/18 A kérdező kommentje:
azért nem házasodunk össze mivel még tanulok!majd csak utánna ha minden úgy alakul...nem élnénk szüleink pénzén van nekünk is!!!
2011. júl. 19. 14:33
17/18 anonim válasza:
Azért egy baba mellett nem olyan egyszerű a tanulás szerintem.Az elején még oké mikor eszik meg alszik,de később.Nekem van egy 16hós.kislányom és nem tudnám elképzelni a tanulást,de lehet hogy csak én gondolom így.Az meg hogy nem ülnél otthon mint más,a baba miatt.Akkor kinek szülöd a gyereket,vagy amíg tanulnál mindig lepasszolnád másra a babádat?Egy babának főleg míg pici az anyára van szüksége.De ez csak az én szerény véleményem.
2011. júl. 19. 17:16
18/18 anonim válasza:
én a helyedben még tanulnék...
legalább még annyit, hogy le tudjam írni helyesen a végzettségemet: éreTTségi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!