A férjemmel állandó beszédtéma a családalapítás. Egyszer akarjuk, utánna elbizonytalanodunk. De amikor szóba kerül, hogy akkor várjunk, az egyikünknek sem tetszik, mert akkor azonnal akarjuk. Mi a fene bajunk van, más is esett már át ilyenen?
Szívem szerint azonnal belevágnék, hogy ne legyen visszaút és vége legyen ennek a rágódásnak.
Nincsenek komolyabb anyagi gondjaink sem és a kapcsolatunk is jó.
Szia
Nálunk is volt ilyen: akartunk babát de féltünk elkezdeni tenni az ügy érdekében. :)
És most 18 hetes terhes vagyok.
Nálunk úgy volt, hogy egyik alkalommal a párom azt mondta, hogy ő nem védekezik, utána egy picit elkezdtünk aggódni, hogy mi van ha összejött a baba. De amikor pozitív lett a teszt, akkor már semmi kétségünk nem volt, és azóta is nagyon örülünk mind a ketten, hogy belevágtunk. :)
Hidd el nektek is csak az első lépés lesz nehéz. Én drukkolok, hogy akár már ma túl legyetek az első baba-akción. :P
Az én véleményem, hogy szerintem ne gondolkozzatok ezen túl sokat ;)
Nem tudom milyen korúak vagytok. Azt hiszem mi is sokat gondolkodtunk... én 32 vagyok most, a férjem 31. És 38 hetesek vagyunk :))) És ahogy előttem is írták: megbánthatatlan "döntés" (pedig izgulok rendesen) :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!