Merjünk segítséget kérni az önkormányzattól? Ti mit tennétek?
történetünk röviden:
2 évvel ezelőtt a férjemet elküldték a munkahelyéről mivel a lakásunk hitelből vásárolt, így a bank a mentőcsomagot fel ajánlotta amit el is fogadtunk 2 évig csak 10ezer ft-ot kell fizetnünk és utána részletbe vissza ami a 2 év alatt nem fizettünk.
így 72ezer ft helyett 17 ezret fizettünk.
nagyon sok rezsivel elmaradtunk, majd talált munka helyet a férjem közben megszületett a második gyermek minden tök jó volt szép lassan ki egyenlítettük a sok hátralékot, nem tartozunk sehova.
most szeptembertől kell fizetni megint a lakás hitelt ami mára már 83ezer ft.
de 1 hete jött a gond, megint lapátra tették a férjem, most mit tegyünk?
kisebbik gyermekünk tartós beteg, iszonyat sok a kezeltetése havi 32ezer ft csak a pici kezelése és még nem vettünk, nekik kaját ruhát és magunknak sem semmit kifizetni a rezsit, más hitelt 1 keresetből nem megy.
az önkormányzat vajon tudna segíteni? esetleg önkormányzati lakással? mi kell ehhez?
bocsánat hogy ide írtam ki a kérdést de itt aránylag sok anyuka van és én is az vagyok jobban megértjük egymást.
kérlek titeket ne a szitkolozást írjátok nekem, így is nagyon nehéz a férjem keresi a melót nem ül itthon a karosszékbe, de egyenlőre semmi...
bármit el vállalna...
én gyeden vagyok vissza nem tudok menni, mert már nincs helyem ezt az első gyereknél közölték hogy ki leszek rúgva.
most nagyon ki látástalan a helyzet, mi lesz ha nem tudjuk fizetni a lakást?
híd alá kerülünk??
Nagyon együtt tudok veled érezni, hasonló cipőben járunk mi is. Próbáld meg az önkormányzatot, ha lakást nem,hátha munkát vagy segélyt tudnak adni.Családsegítőt is. Ha kell, váljatok el papíron,/csúnyán hangzik/ de az egyedülálló anyákat jobban támogatják.
Gondolom a házat nem tudjátok eladni,mert sokkal többet kérhet a bank,mint amennyiért el tudod adni /nálunk így van/.
Nem tudom hol laksz, de hátha van vmi, amit otthon is tudtok csinálni,kis mellékest, bár a beteg baba mellett nem tudom mit tudsz. Mi baja van? Merre laktok? Hátha vmi ötlet jön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!