Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Merjünk segítséget kérni az...

Merjünk segítséget kérni az önkormányzattól? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

történetünk röviden:

2 évvel ezelőtt a férjemet elküldték a munkahelyéről mivel a lakásunk hitelből vásárolt, így a bank a mentőcsomagot fel ajánlotta amit el is fogadtunk 2 évig csak 10ezer ft-ot kell fizetnünk és utána részletbe vissza ami a 2 év alatt nem fizettünk.

így 72ezer ft helyett 17 ezret fizettünk.

nagyon sok rezsivel elmaradtunk, majd talált munka helyet a férjem közben megszületett a második gyermek minden tök jó volt szép lassan ki egyenlítettük a sok hátralékot, nem tartozunk sehova.

most szeptembertől kell fizetni megint a lakás hitelt ami mára már 83ezer ft.

de 1 hete jött a gond, megint lapátra tették a férjem, most mit tegyünk?

kisebbik gyermekünk tartós beteg, iszonyat sok a kezeltetése havi 32ezer ft csak a pici kezelése és még nem vettünk, nekik kaját ruhát és magunknak sem semmit kifizetni a rezsit, más hitelt 1 keresetből nem megy.

az önkormányzat vajon tudna segíteni? esetleg önkormányzati lakással? mi kell ehhez?

bocsánat hogy ide írtam ki a kérdést de itt aránylag sok anyuka van és én is az vagyok jobban megértjük egymást.

kérlek titeket ne a szitkolozást írjátok nekem, így is nagyon nehéz a férjem keresi a melót nem ül itthon a karosszékbe, de egyenlőre semmi...

bármit el vállalna...

én gyeden vagyok vissza nem tudok menni, mert már nincs helyem ezt az első gyereknél közölték hogy ki leszek rúgva.

most nagyon ki látástalan a helyzet, mi lesz ha nem tudjuk fizetni a lakást?

híd alá kerülünk??

2011. júl. 18. 17:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nagyon együtt tudok veled érezni, hasonló cipőben járunk mi is. Próbáld meg az önkormányzatot, ha lakást nem,hátha munkát vagy segélyt tudnak adni.Családsegítőt is. Ha kell, váljatok el papíron,/csúnyán hangzik/ de az egyedülálló anyákat jobban támogatják.

Gondolom a házat nem tudjátok eladni,mert sokkal többet kérhet a bank,mint amennyiért el tudod adni /nálunk így van/.

Nem tudom hol laksz, de hátha van vmi, amit otthon is tudtok csinálni,kis mellékest, bár a beteg baba mellett nem tudom mit tudsz. Mi baja van? Merre laktok? Hátha vmi ötlet jön...

2011. júl. 22. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!