Kell valakinek ilyen kupon? Most kaptam meg a Felicitas csomagot.
Figyelt kérdés
Van benne egy 400 Ft kedvezményre jogosító kupon Beba tápszerre (bármelyik, 600g-os), amit a Tescoban vagy a Rossmannban lehet beváltani. Szívesen elküldeném valakinek, aki ilyet használ. Nekünk nem kell, szopizik a picur.2009. ápr. 2. 10:52
1/7 anonim válasza:
Szia! Mi Beba tápszert eszünk, szívesen átvenném tőled, ha elküldöd Nekem. Privát megírom a címemet.
Köszönöm szépen előre is!
2/7 A kérdező kommentje:
Ok. Délután feladom. Minden jót! :))
2009. ápr. 2. 11:23
3/7 anonim válasza:
szia. megkérdezhetem hogy melyik csomagot kaptad meg?
ugyanis én most regisztráltam az oladlukon az ingyenes babacsomagra. ha ezt kaptad leírnád hogy mik voltak benne?
mennyi időre jött?
előre is köszönöm!!
5/7 A kérdező kommentje:
Igazán fogalmam sincs melyiket kaptam. Most 7 hónapos a kislányom.. lehet, hogy én is regisztráltam...pontosan nem emlékszem. A csomag nem egy nagy durranás. Van benne egy Johnson's fürdető-sampon, 1 kis Vanish minta, 1 kis doboz Sudocrem (olyan, amit a baba születésekor is kaptunk), 1 Nestlés papír mérőszalag és mindenféle prospektusok.Hát, ennyi.:))
2009. ápr. 2. 11:58
6/7 anonim válasza:
Én is most kaptam meg,de nekem nestlés kanál,és hűtőmágnes volt benne.
7/7 anonim válasza:
Nekem is van kuponom én is szívesen elküldöm valakinek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!