Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kell valakinek ilyen kupon?...

Kell valakinek ilyen kupon? Most kaptam meg a Felicitas csomagot.

Figyelt kérdés
Van benne egy 400 Ft kedvezményre jogosító kupon Beba tápszerre (bármelyik, 600g-os), amit a Tescoban vagy a Rossmannban lehet beváltani. Szívesen elküldeném valakinek, aki ilyet használ. Nekünk nem kell, szopizik a picur.
2009. ápr. 2. 10:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Mi Beba tápszert eszünk, szívesen átvenném tőled, ha elküldöd Nekem. Privát megírom a címemet.

Köszönöm szépen előre is!

2009. ápr. 2. 10:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Ok. Délután feladom. Minden jót! :))
2009. ápr. 2. 11:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

szia. megkérdezhetem hogy melyik csomagot kaptad meg?

ugyanis én most regisztráltam az oladlukon az ingyenes babacsomagra. ha ezt kaptad leírnád hogy mik voltak benne?

mennyi időre jött?

előre is köszönöm!!

2009. ápr. 2. 11:35
 4/7 anonim ***** válasza:
oladlukon = oldalukon
2009. ápr. 2. 11:35
 5/7 A kérdező kommentje:
Igazán fogalmam sincs melyiket kaptam. Most 7 hónapos a kislányom.. lehet, hogy én is regisztráltam...pontosan nem emlékszem. A csomag nem egy nagy durranás. Van benne egy Johnson's fürdető-sampon, 1 kis Vanish minta, 1 kis doboz Sudocrem (olyan, amit a baba születésekor is kaptunk), 1 Nestlés papír mérőszalag és mindenféle prospektusok.Hát, ennyi.:))
2009. ápr. 2. 11:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is most kaptam meg,de nekem nestlés kanál,és hűtőmágnes volt benne.
2009. ápr. 3. 12:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem is van kuponom én is szívesen elküldöm valakinek!!!
2009. ápr. 4. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!