Szoktatok pucérkodni fürcsi előtt?
Figyelt kérdés
Mármint a babytek :))
Ha igen hány fokos akkor a szoba?
2009. ápr. 1. 22:11
1/6 anonim válasza:
mi igen. fűtenek mint a barom 25 fok volt egész télen most is.
2/6 anonim válasza:
szoktunk, 24fok van.egy jó 15percet elmászkál itt a lógójával
:)
3/6 A kérdező kommentje:
Nálunk is 25fok van akkor a szobában :)Csak a laminált padló hideg :S
2009. ápr. 1. 22:32
4/6 anonim válasza:
Még szép imádja ,de mi még csak mászkálunk négykézláb!!
Üdv 8 hós roszcsont és a mamája
5/6 anonim válasza:
Nálunk is megy a pucérkodás!De én reggelente is hagyom hogy egy kicsit pucérkodjon!Nagyon imádja,nálunk kb22-23 fok van.De most már szerintem több!
6/6 anonim válasza:
Nálunk is. Kisebb volt akkor még úgy is táncolt fel is van véve. Most meg két éves lány és imád levetkőzni és úgy rohangálni. Csak hát így nehéz neki elmondani hogy nem mindig lehet mert azért csak megfázik. Csak ugye neki már külön akarata van, ami nem mindig egyezik az enyémmel, vagy nem mindig akkor van mikor én szeretném, pl fürdés előtt. De azért van hogy meg lehet vele beszélni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!