Milyen "trükköket" ismertek, hogy biztosan kisfiú szülessen?
szerintem nincs biztos módszer
viszont állítólag a családban lévő nemek aránya mutathat rá szal ha sok a lány akkor valszeg a köv generációban több fiú lesz
a nemek aránya átlagosan 53% lány 47% fiú
érdekes megfigyelés h a világháborúk után mennyivel több fiú született mint lány mintha a természet erre az egyensúlyra törekedne
Nekem sok problémám volt a felborult hüvelyflórám miatt (egy elhúzódó antibiotikumos kezelést követően), nem volt elég savas, évekig szenvedtem emiatt.
Azóta 3 fiút szültem. Ha még egyszer próbálkozunk, tuti savasítani fogok, hogy kislány legyen!
És azt is hallottam - orvostól - hogy az orgazmus (mármint ha a nőnek is van orgazmusa) a fiúkra növeli az esélyt, mert az orgazmust követően megnövekedő hüvelyváladék a kicsi és gyors "hímspermáknak" kedvez.
Sziasztok!Bocsi hogy belekérdezek! :)
Hogy kell ezta lúgos öblítést csinálni????
Vagy csa ülőfürdőt veszek?És milyen arányban kell szódabikarbóna a vízbe?Vagy a sós vízet is milyen arányban???
Van egy lányunk akit a 32. hétig kisfiúnak mondtak!Láttam a csalódást a férjem arcán, és szeretném ha a köv kisfiú lenne!Persze mikor megszületett egymásba szerettek, meg azóta azt mondja hogy ha a köv is kislány neki az sem baj, sőt, de tudom, hogy szeretne egy kisfiút :)Hát ezért érdeklődöm :)
Kislány esetében semmilyen fürdő, csak tiszta vizes zuhany, de nem bent!!!
És orgazmus. Nálam 3* bevált :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!