Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lányok! Milyen nevet adnátok...

Lányok! Milyen nevet adnátok majd egyszer a gyereketeknek ha csak rajtatok állna? 1 fiú,1 lány.

Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 12:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kende, Hanga.
2011. júl. 10. 14:27
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha csak tényleg rajtam múlna, a lányomnak az Adél nevet adnám, a fiamnak pedig a Dávidot. Viszont valószínű, hogy hamar megbánnám, mert elég gyakran változik az ízlésem a neveket illetően.

Például pár hónapja még biztos voltam benne, hogy nekem csak és kizárólag Lucám és Ivánom lehet, előtte a Flórián és a Rozália volt a befutó, évekkel ezelőtt pedig a Zsuzsanna, a Lujza (:D) és a Gyula (:D) nevek voltak a kedvenceim. (De jó, hogy nem akkor szültem, amikor ezek a förtelmes nevek - elnézést kérek a viselőiktől - tetszettek! :) )

2011. júl. 10. 14:57
 13/15 anonim ***** válasza:
A fiúnevet az apukára bíznám, a lány: Gertrúd
2011. júl. 10. 20:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Dominik és Laura
2011. júl. 10. 23:25
 15/15 anonim ***** válasza:

Két kisfiam van, mindkettőnek olyan nevet adtam, amire mindig is vágytam. Krisztofer és Bendegúz. Ha lenne egy harmadik fiam meg egy negyedik, akkor az egyik Baltazár lenne a másik Mózes :D

Lányom nincs, nem is lesz. De Boróka lett volna a neve.

2011. júl. 11. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!