Augusztusban készülünk Sopronba és átmennénk a Meseparkba Ausztriába.
Aki már volt esetleg tudna pár infót adni? 2,5 éves gyerkőccel mennénk. Az érdekelne, ekkora gyereknek már érdekes lehet? Kb. milyen messze van Soprontól, étkezési lehetőségek milyenek (érdemesebb-e vinni kaját vagy felesleges?) Köszi minden választ!
Osztálykiárndulás kerertében voltunk (4. o), de vittük a 2 éves lányomat is. Mindenki nagyon élvezte!!
Érdemes kaját vinni, egész napos program.
2011. júl. 14. 08:51
12/22 anonim válasza:
előző
Moi pénteki napon voltunk májusban, kevesen voltak, az idő sem volt valami fényes, de nyáron sokan vannak. Ismerőseink(fiam osztálytársa családostul) voltak tavaly nyáron és nagyon sokat kellett sorban állni.
Szerintem mindeképpen hétköznap menjetek, ha tudtok
2011. júl. 14. 08:53
13/22 anonim válasza:
Az kimaradt, ha átmentek Ausztriába nagyon sok vár van amit meg lehet nézni határtól nem messze.
2011. júl. 14. 08:55
14/22 anonim válasza:
Engem az érdekelne,hogy tudtok-e a közelben valami olcsó szállást,mert mi is el szeretnénk menni az idén,de tőlünk nagyon messze van-kb 300 km-és csak úgy tudjuk megoldani,ha egy éjszakát ott töltünk valahol.
2014. febr. 26. 16:33
15/22 A kérdező kommentje:
Szerintem érdemes Sopronban vagy a Fertő-tó környékén szállást keresni, mert nagyon közel van oda, és jóval olcsóbb, mint pl. Ausztriában megszállni.
2014. febr. 26. 17:45
16/22 anonim válasza:
Én azt szeretném még kérdezni,hogy a 15 eurós belépőért karszalagos rendszer van?vagyis annyit és azon hintázunk,amin akarunk,vagy bent a parkban még külön jegyeket kell venni az egyes játékoknál?Valamint hánytól hányig tart nyitva a park?
2014. márc. 27. 15:47
17/22 A kérdező kommentje:
Nem karszalagos,hanem kapsz egy jegyet, amit a belépésnél kell bemutatni, úgy emlékszem. Utána bent már nem kérnek semmit, arra ülsz fel és annyiszor, ahányszor akarsz!
Áprilistól októberig: 9-18-ig van nyitva, és ha jól látom 19 euró körül van a belépőjegy 3-99 éves korig. Van honlapjuk magyarul is: [link]
2014. márc. 27. 16:28
18/22 anonim válasza:
Azt szeretném kérdezni,hogy :Mivel láttam a mesepark honlapján,hogy fogyatékos vendégeknek kedvezményes a belépő,azt előre be kell jelenteni?Mert alatta van olyan,hogy előzetes bejelentkezés esetén.Ha be kell jelentkezni,azt hol kell megtenni?
2014. máj. 1. 13:49
19/22 anonim válasza:
Időközben megtaláltam a magyar oldalon.
2014. máj. 1. 13:52
20/22 anonim válasza:
Sziasztok! Amelyikőtök írta hogy Soproni, tudna nekem segíteni abban, hogy milyen csúszdaparkok vannak a közelben (Ausztriában esetleg) és hogy mi a Best Western Pannonia Hotelban szállunk meg, arról mi a vélemény milyen?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!