Huggies economy pelenkáról vélemények? Mennyivel másabb mint a premium?
Nekünk nem vált be, nagyon gyorsan átázott, és olyan keménynek éreztem. Mi eddig pamperst használtunk, de mióta áttértünk az 5ös méretre, nagyon rossz lett, kifolyik belőle minden, nem passzos, nem tudom mit csináltak a pelenkákkal. Ezután áttértünk a libero comfort ft-re, na ez nagyon bevált. Nem túl kicsi, nem túl nagy, nagyon jó nedvszívó, kényelmes. Maradunk ennál. Kipróbáltuk még az aldi-s pelenkát (my love, azt hiszem), de az is nagyon rossz, még két-három van belőle, alig várom, hogy elfogyjanak.
Én mindig úgy veszem a pelenkát (DM-ben), hogy beváltok egy 15, és egy 25%-os kupont, így össszesen 40% kedvezménnyel veszem meg (szinte féláron).
Nekem sosem volt probléma a huggies-zal. Most economy van, mindent tart, teljesen jó. Nálunk ráadásul 1500ft különbség van a pampers és közte.
Amúgy az én kedvenc huggies-om a little walkers, nagyon dizájnos , gumis ( nagyon kényelmesnek tűnik)és a tépőzára is más megoldású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!