Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elmernétek meni két kicsi...

Elmernétek meni két kicsi gyerekkel a strandra? Egyedül

Figyelt kérdés
egyik 1 éves, másik 2,5. Gondoltam,elmegyük, másfél-két órűra strandolni kicsit. De félek, hogy bírni fogom-e a kettővel egyedül.
2011. júl. 7. 13:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Én sem megyek egyedül, pedig naka 1 kicsi és 1 nagy van, de egyik sem a sarokban ülő "nyugigyerek".

Szerencsére van a kertben medence.

2011. júl. 7. 15:04
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem azok a túl izgága fajták a gyerekeim, mégis azt mondom, hogy nem mentem. 14 hónap van közöttük tavaly júliusban volt két éves a nagyobb. Hogyan fürödnek így? Azért szerintem ilyen korban kell, hogy egy felnőtt álljon mellettük még.
2011. júl. 7. 15:30
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos nem, bár nekem csak egy gyerekem van, nem tudom, milyen lehet kettővel. Csak ha elképzelem a saját fiam duplikátumát, hogy velük kettejükkel kelljen valahova egyedül mennem, akkor asszem biztos hogy nem mennék :)
2011. júl. 7. 16:22
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
nem, pedig én sem vagyok szívbajos anyuka. Csak ismerem a fiamat, aki 17 hónaposan egy ördögfióka és nem hiszem, hogy egy-másfél év múlva (most vagyok újra terhes) sokkal kevésbé lenne ördögfióka.
2011. júl. 7. 19:52
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Pisilni a játszótéren se mehetsz el mellőlük..é Ha a nagyobbik szófogadó, és nem kell attól félned, hogy nekiindul a világnak, hiába kiabálsz utána, menjetek. Csak készülj fel rá. hogy végig a gyerekmedencében fogsz strázsálni. Tudd, hogy nem minden strandon mehetsz be a gyerekmedencébe! A kicsi valószínűleg csak a medence szélén fog öntögetni.

Ha szerencséd van, nem csak te fáradsz majd el, hanem a kicsik is, úgyhogy megéri.

2011. júl. 8. 12:37
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg akkor, ha:

- közel van a strand, tehát nem kell sokat utazni,

- tutira lesz árnyékos hely, ahol kicsit megpihenhetünk,

- és a gyerekmedence szélén viszonylag kényelmesen szemmel tarthatnám őket és a cuccunkat is.

Mi a gödi strandra szoktunk járni, na ott az első kettő nálunk élből kiesett, úgyhogy én nem mennék. Pedig már kicsi nagyobbak a fiaim, 4,5 és 1,5 évesek.

2011. júl. 8. 13:55
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Végül elmentünk, semmi gond nem volt, élvezték nagyon, úghyogy megyünk máskor is. :)

2011. júl. 8. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!