Hány éve voltatok együtt amikor jött az első baba? Tervezett volt?
Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 11:56
11/22 anonim válasza:
Kicsit több, mint 1 éve voltunk együtt, amikor teherbe estem. Tervezett baba volt, 4 hónapot vártunk rá, hogy összejöjjön és most nemsokára már a kezemben tarthatom!
12/22 anonim válasza:
Pont 1 év, tervezett baba volt! Életünk legjobb döntése volt-a pár is és a baba is!
13/22 anonim válasza:
6 hó után esküvő, utána rögtön nászéjszakás baba = tervezett :)
14/22 anonim válasza:
októberben ismerkedtünk meg, következő decemberben terveztük, januárba elkészült :D Nem bántuk meg :)
15/22 anonim válasza:
vagyis abban az évben decemberben bocsi, tehát 2-3 hónap :D
16/22 anonim válasza:
2,5 éve voltunk együtt, ebből fél éve voltunk házasok. A 2. évfordulónkon volt a lagzi :) Most volt az 5. évforduló (és a 3. házassági), babából pedig a másodikat várom.
Mindkettő tervezett.
17/22 Zorana válasza:
2010 februárban össze jöttünk, 2010 decemberében terhes lettem :) 4-5 évvel késöbbre terveztük :) de nem bánjuk! most vagyok a 30. hétben a kicsivel :)
18/22 anonim válasza:
Amikor pozitívat teszteltem,akkor voltunk együtt 6 hónapja, most vagyunk összesen 9 hónapja együtt, 2 hónapja házasok:)
19/22 anonim válasza:
5 éves évfordulónkon jött össze, 1 év próbálkozás után.
20/22 anonim válasza:
Másfél éve voltunk együtt, előtte már évek óta barátok voltunk. A baba nem volt tervezett. A második kör sem (itt rögtön dupláztunk is)...de nem hiszem, hogy ezen múlna a boldogságunk; időben, tervezésben nem lehet boldogságot mérni (ezt most nem a kérdés ellen írtam, ne értsd félre:o))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!