Ha sokára tervezed a kis tesót, akkor is eltennéd a babaholmikat?
Szerintem van, főleg ha valaki anyagi helyzete előreláthatólag nem teszi lehetővé, hogy mindenből újat vegyen. A tárolás nem kerül semmibe, eladni meg fillérekért lehet.
Én megtartanám.
Nálunk ugyanez a helyzet, 2009-ben született kisfiam, és mindent elraktam. Bár nem várunk 5-10 évet a következő gyerekig, max. még 3-at (utána úgy érzem, hogy kiöregszem, nem szülnék már 40 fölött).
Szóval minden rucit eltettem, mivel rugi-body úgyis kell az elején, a fél éves korától hordott kantáros naci, felsők, aztán később a külön melegítők, rövidnadrágok, halásznadrágok, külön pólók, hosszú ujjú felsők nem mennek ki a divatból. Tönkre nem ment egyik sem, ami foltos, azt is eltettem játszósnak. Minden gyerek egyformán koszolja a ruháit, a következőnek is ugyanúgy fognak kelleni piszkolható, nem kimenős rucik. :)
Bezacskóztam méret szerint, és fönt a padláson várakoznak. Ha nem lesz még egy gyerek, börzén el fogom adni - addig nem fognak tönkremenni, ebben biztos vagyok.
Fiam 2000-es, én elraktam a cuccait ill kölcsön is adtam belőle bár nem is akartam sokáig másodikat.
A második(2009) lány lett, van amit tudok használni.
Mindent eladttunk, kivéve a ruhákat.
Már kicsi babakocsiját is eladtam, igaz harmadikat nem akarok
előző
Most a fiam játékaival is játszik a lányom, azokat is elraktam.
Mi a közeljövőben tervezzük a második babát, ezért mindent elteszek. Sok kis ruhát már most műanyag ládába pakoltam. Ha majd a második gyerkőc is kinövi, amihez nem ragaszkodom annyira, eladom, a szebbeket pedig elteszem. Hátha lesz még egy harmadik baba, vagy az öcsémnek vagy a sógoromnak lesz gyerkőce, akkor elajándékozom nekik.
Az 56-os, 62-es ruhák szinte újak, alig hordta a fiam, olyan gyorsan nő. Van, amit rá sem tudtam adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!