Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, akik viszonylag kis...

Anyukák, akik viszonylag kis súllyal estek teherbe, a terhesség során mennyit szedtetek fel?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy nem vagyok egy nagydarab emberke, csupán 160 cm és 50-51 kiló.

Aki hasonló méretekkel" rendelkezett a terhesség előtt, mekkora lett a babája, és mennyit szedett fel a terhesség során? Hamar meglátszódott, hogy babát vár? Illetve még azt szeretném tudni, hogy a felszedett kilókat sikerült-e leadni, vagy megmaradtak? :)

Lehet, hogy buta kérdés, meg tudom, hogy ez sok mindenen múlik, de kíváncsi vagyok.

Köszönöm ha valaki válaszol. :)

2011. júl. 5. 19:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

155 cm vagyok, és 45 kg voltam, amikor terhes lettem. 72 kg-ig mértem magam, utána nem mertem ráállni a mérlegre... :( Nagyon hamar látszódott a pocakomon, de vizesedtem is a 6. hónaptól kezdve. Szóval olyan 28-30 kg jött fel rám kb. Pedig nem ettem édességet, mert nem is kívántam. Tény, hogy ami jól esett, azt bizony bekajáltam. De nem voltak evési rohamaim, nem ettem éjjel, és mégis ez lett belőle (hogy a következőnél jobban oda fogok figyelni, az biztos).

Kisfiam 3500 grammal, 50 centivel született. Most 21 hónapos, és 48,5 kg vagyok. Nagyon sokáig nem mozdult a súlyom, szenvedtem, fogyóztam (már amennyire lehetett, szoptatás után aztán még többet próbálkoztam), aztán egyszer csak úgy 13 hónappal a szülés után megindult lefelé a mérleg nyelve. Olvadtak le a kilók. Most még van rajtam kb. 3 kg, amitől szeretnék megszabadulni. Tornázok, jobban odafigyelek, hogy mit eszek, aztán ez is el fog tűnni - remélem.

2011. júl. 6. 09:01
 12/18 anonim ***** válasza:

Én 55 kg-mal lettem terhes, 168 cm vagyok.

6 kg-t szedtem fel, 61 kg-val mentem szülni. A baba 2950 gramm lett, kislány:)

Rögtön leadtam amit felszedtem. 4 hónapos volt a babám, mikor rohamosan kezdett csökkenni a súlyom a sorozatos hányás miatt.

Kiderült, epekövem van, szinte csak salátát tudok enni. 46 kg-nál álltam meg, most úgy néz ki szerencsére ezt tudom tartani. Mütéttöl rettegek, tehát inkább maradok így. Hát ez van.:(

2011. júl. 6. 11:32
 13/18 anonim ***** válasza:
Szia! 160 cm vagyok és 49 kg voltam, amikor terhes lettem. 62 kg-val mentem szülni. 40+1 hetesen született meg a kislányom, 3100 g-vel és 52 cm-vel. Szinte egyből lementem 55 kg-ra és azóta is annyi vagyok. 1 éves múlt a kislányom. A hasam kb. a 13-14. héten kezdett látszódni, de aki nem tudta, hogy babát várok, nem vettem észre.
2011. júl. 6. 13:18
 14/18 A kérdező kommentje:
Huu de sokan írtatok. Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2011. júl. 6. 14:14
 15/18 anonim ***** válasza:

51 kg voltam mikor kezdtük a terhességet, most vagyok 35 hetes, és eddig 5 kg-ot híztam. Az első terhességemet 50 kg-val kezdtem, és 8 kg-ot híztam.A kisfiunk 3010 grammal született.

Mindkét terhesség nagyon nehéz volt, sok görccsel, állítólag azért mert nagyon vékony vagyok. Hát, nem tudom. Szerintem a 163 cm magasságomhoz az 50-51 kg nem extrém vékony, inkább átlagos.

2011. júl. 6. 14:33
 16/18 anonim ***** válasza:

Azt elfelejtettem még leírni, hogy nem látszott túl korán a terhesség, de ebben benne van, hogy hátrahajló a méhem, így sokáig el tudott bújni a kis pöttöm.

Szülés után 2 héttel már a régi nadrágjaimat hordtam, pikk-pakk lement az a kis súly. De ez nálam szerencsés alkati kérdés, nem az én érdemem.

2011. júl. 6. 14:36
 17/18 anonim ***** válasza:
156cm vagyok,49 kg-al kezdtem és 58-kg al mentem szülni,53 al jöttem haza.Szoptattam 13 hónapig így a fogyókúra szóbasem jöhetett,de azóta 50kg vagyok.
2011. júl. 6. 20:49
 18/18 anonim ***** válasza:
Ja,a fiam 2850g-al és 52cm-el született időre.
2011. júl. 6. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!