unisex
Azt hittem nálam nincsenek elvetemültebb babakocsi mániások,de én csak 4-5 típust próbáltam ki:) A legviccesebb,hogy a kistesónak újra a legelsőnek vásárolt típus lesz és megmaradt egy bevált esernyőkocsi későbbre:) Szerintem már nem fogom cserélgetni többet.
A sumákolos kérdést én írtam mert már találkoztam ezzel a képpel és nem szeretném ha valaki porul járna.3 éve eladta egy csaj ezt a babakocsit már és most ugyanezek a képek vannak fent.Érdekes....
Itt van az említett kép:
Mondjuk ott a babaszoban egy Krisztina nevu csaj erdeklodott a kocsi irant es a vateras elado is Krisztina. Nem lehet, hogy megvette es most tovabbadna?
Teljesen egyertelmu, hogy o a masodik tulaj es te mar a harmadik lennel, ez mondjuk nem feltetlenul baj, mert lehet, hogy az elso ket tulaj osszesen nem hasznalta annyit, mint mas babakocsit egy tulaj.
Az ar sem feltetlenul rossz, mert a babaszoban is mar 50ert akarta megvenni, mondjuk 25 korulre le lehetne alkudni, ha valoban nincs semmi baja.
Viszont friss fotokat mindenkeppen kernek rola, lehet, hogy nem atveresi szandekkal hasznalja a kepeket, hanem siman csak nem volt lehetosege kesziteni, ezek pedig szep, jo minosegu, jo beallitasu fotok voltak.
TEnyleg meg kell erdeklodni ezt, kepet kerni.
Kiváncsi voltam a fejleményekre, vajon mit válaszolt az eladó a feltett kérdésre, de a kérdést eltűnt!!! Hogy lehet ez?????
Tényleg valami sundám-bundám van a babakocsi körül, igazam lehetett!
( A Top Rideres voltam )
ezt írta válaszul:
Tisztelt gabka7900!
Örülük, hogy ilyen jó megfigyelő vagy! A babakocsit a Brendonban vettük, csak éppen elromlott a gépünk és a net-ről kerestem képeket!
Remélem nem haragszol!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!