sztem uniszex :-)
nekünk is hasonló színkombinációs kocsink van, és a lányomnál + a fiamnál is vígan használtuk.
Szerintem lányos.
Azért nézd meg alaposan, mert valószínű valami bibi lehet vele, hogy ilyen hamar eladják. Úgy értem, hogy szerintem sportkocsinak nem is volt használva, csak mózesnek. Túlontúl új még, nem?
Lehet, hogy kényelmetlen tolni, vagy nyiklik, nyaklik pl.
Én vettem egy hasonló Top Ridert, gyorsan tovább is adtam, tök sz@r volt minden szempontból.
Az is ilyen volt, alig használták, eladták, vettek másikat. Én megvettem, eladtam, vettem másikat,....
De ez csak feltételezés, és nem is ezt kérdezted, bocsi.:)
Lányos? Fekete-piros lányos? :O
Inkább fiús, ha már muszáj választani, de szerintem ez pont az a szín ami mindkét nemhez nagyon is jó.
Nem ezt szeretném megvenni hanem barátnőmnek van ilyenje és ő árulja 20ért.Ez a babakocsi lenne már a 8ik a sorban , :) .Van most egy hauck Turbo babakocsim amin jan.31ig van még gari ha érdekelne valakit:
de még egyet kiakarok próbálni.2 éves múlt a fiam így kapkodnom kell.Volt nekem is Top Rider bs05öm ami ilyen volt szerkezetileg és egy nagy rakás kaka volt.Nem érte meg a 60at.
Hallod, a párod iszonyat nyugodt típus lehet, irigyellek:)))))
Az én férjem csak 3 babakocsit engedett megvenni ( ebből 1 volt a Top Rider), azóta csak a nyálamat csorgathatom:)) Ha meglát a képernyőn egy babakocsit, rögtön mondja, hogy nem veszünk másikat, ne is nézegesd!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!