5hónapja szültem, azóta a fiamon kívül más nem érhet a mellemhez, a férjemnek sem engedem, még ruhán keresztül sem. Normális az ilyen reakció?
Figyelt kérdés
Meg fog ez változni?2009. márc. 26. 19:53
11/11 anonim válasza:
Férfi vagyok, szerintem baromság, gondold csak végig. Itt rontja el sok nő, aztán csodálkoznak, hogy apunak egy idő után már nem érdekes a gyerek, már csak aludni jár haza, aztán már aludni sem. Szokták mondani, hogy a nők többfelé tudnak koncentrálni, a férfiak meg csak egyfelé. Szerintem az élet minden területén fordítva van, de a családi szerepeknél jön csak ki igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!