Anyaotthon Bács-Kiskun megyében?
Sziasztok!
Valaki nem tud a megyében, vagy a megyéhez közel olyan anyaotthont, ahova kismamák mehetnek szülésig és utána pár hónapig?Nagyon fontos lenne. Jelenleg 6 hetes vagyok, páromnak nem kellünk, szüleim pedig szó szerint kidobtak itthonról. Elvetetni semmiképp nem akarom.
Voltam a védőnőnél, ő állítja, hogy ilyen nincs. De nem vagyok hülye, ne nézzen annak. Vagy lehet nem akart velem foglalkozni. Most helyezték át hozzánk, nem idevalósi. :(
Egyébként 21 éves vagyok.
elozo vagyok, edes es okos a vedonod!!
Gyorsan ezeket talaltam, de mind budapesti, viszont ha felhivod oket ok biztosan tovabb tudnak iranyitani:
Anyaoltalmazó Alapítvány
anyaotthon, kríziskezelés, segítés, Budapest
(1) 283-0194
Borostyánvirág Alapítvány
anyaotthon, Család, krízis, Kaposvár
Cím: 7400 Kaposvár, Jutai út 24.
Telefon: Email küldése: anyaotthon@freemail.hu (06-82) 410-035, (06-82) 510-479, Fax: (06-82) 410-035
Lea Alapítvány
anyaotthon, krízis, Család, Budapest
Cím: 1118 Budapest, Háromszék u. 20
Telefon: Email küldése: lea@lea.hu
(06-20) 958-3706
Menedék Alapítvány
anyaotthon, krízis, Család, Budapest
Cím: 1221 Budapest, Leányka u. 34. III/21.
Telefon: Email küldése: iroda@menedekalapitvany.hu (1)229-3542, (20) 999-7293
TESSEDIK SÁMUEL MARGARÉTA ÉS FÉLÚTI HÁZ
anyaotthon, Család, krízis, Gödöllő
Cím: 2100 Gödöllő, Berente István u. 11.
Telefon: Email küldése: roszik.agnes @gmail.com (20) 824-7618; fax:(28) 410-944; felvételi bészélgetésre időpont egyeztetés: (20) 824-7615
hívd fel az Alfa szövetséget, nem csak az anyaotthonban, de abban is tudnak segíteni. Szilágyi Sándorné, Erzsébet, "Sziszi" 30/9226 774
Szia en voltam aki a cimeket kuldte. Ugyan nem kerdezted es nem szokasom az, hogy hozzafuzom a velemenyemet, most megis megteszem. Csak annyit, hogy akarmennyire nem is kelletek a gyerek apjanak, attol meg az o gyermeke, remelem nem hagyod hogy az anyagiakban legalabb ne segitsen, ez kotelessege! A szuleidet pedig nem ertem. 21 evesen nem olyan "ciki" terhesnek lenni, bar szerintem sosem az. De lehet, hogy 1000-bol 1 vagyok, aki igy gondolja.
Irsz majd, hogy sikerult-e intezned valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!