Mik a most trendi fiú és lánynevek?
18:50-esnek.Koszonom!
Mindkettonk magyar,a ferjem erdelyi magyar es Kanadaba elunk.
Szerintem egyaltalan nem "romas".Az eredete amugy spanyol.Ha tudatlan vagy legalabb ne reklamozd.
Nem tudom miert kell leszolni a mas altal valasztott nevet.Az ez alatti kerdest en tettem fel es pont az ilyenek miatt mint te!
Bonita Viktória Drága Mamája!
Nem állok le veszekedni, mert a kérdés nem miattunk lett kiírva. Ha alpári stílusban le akarsz hordani illetve később másokat, azt privátban tedd meg kérlek!
(spanyolt tanultam a gimnáziumban és ebből is érettségiztem)
A bunkó, aki leromázta a Bonita "nevet".
Nem hiszem h fogok rad privit pocsekolni.Van jobb dolgom is!Aki meg spanyolbol eretsegizett annak illene ilyeneket tudnia.....nevetseges vagy.Biztos ilyenek hurrogjak le a tobbi nevet is.
Es ezt itt befejezettnek tekintem!!!
Én csak azt tudom leírni nekem mik tetszenek:
a fiam Bendegúz Krisztán-nem divatból,hanem mert ez tetszett.
ha lány lett volna:Zoé;Liza;Alexa....ja és ha majd a 2.is fiú,ő Alex lesz majd
Lány: Sára,Anna,Emma,Hanna,Lili,Dorina,Fanni,Luca,Jázmin,Petra,
Fiú: Noel,Bence,Máte,Márk,Milán,Botond,Marcell,Kristóf,Martin,Dominik
Az én kisfiam Armand,nem tudom,hogy trendi-e,de nekünk nagyon tetszik és elég ritka is(eddig):D.Szerintem válasszatok kedvetek szerint ne a trend alapján.
6.5hós baba anyuja
Miért fontos, hogy a gyermek neve TRENDI legyen???
Miért nem olyan nevet adsz neki, vagy adtok a pároddal, ami NEKTEK tetszik???
Mi kinyitottunk a férjemmel egy határidőnaplót és sorban nézegettük a neveket.
Több órás kellemes elfoglaltság volt, soha nem felejtem!!! Végül megegyeztünk, REBEKA lett a neve.
Szerintem a kérdésből nem derül ki egyértelműen, hogy a kérdezőt azért érdeklik-e a trendi nevek, mert ezeket szeretné adni, vagy épp elkerülni.
Mi igyekszünk a nagyon felkapott neveket elvetni, még ha eddig tetszettek is, valahogy magától lecseng bennünk a lelkesedés, ha egy nap vagy ötvenszer hallom az utcán, ismerősöknél, mindenfelé ugyanazt a nevet.
Lucia, Liliána ,Melinda ,Ibolya
Dávid ,Csaba ,Sándor, László
Én is májusba jöttem világra :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!