Miben tároljátok a gyerek játékait úgy, hogy ne foglaljon sok helyet, és hamar el lehessen tenni, és akár még a gyerek is szívesen visszarakja a helyére?
Figyelt kérdés
A gyerekszoba nálunk mindig olyan, mintha egy csatatér lenne, és nem elég, hogy a háztartást csinálom egész nap, folyamatosan pakolok a gyerek és még apuka után is. Le sem bírok ülni egész nap. Van valami praktikus ötletetek, hogy miben lehetne tárolni az apró kis holmikat?2011. jún. 28. 09:33
11/18 anonim válasza:
utolsó vagyok: 2. sorban az 1. kép :)
12/18 anonim válasza:
Nagy műanyag fedél nélküli tároló. Ki tudja borítani, könnyű visszadobálni bele a cuccokat. Sok színben lehet kapni, így megy a lakáshoz is.
13/18 anonim válasza:
Mi egy összecsukható szennyestartót vettünk erre a célra a tecsóban. Így néz ki, csak autópályás: [link]
Kint a kisebb játékok a nappaliban egy pelenkatároló vödörben vannak. De bármilyen kosár vagy doboz megfelel ennek a célnak.
15/18 anonim válasza:
16/18 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem válaszoló 2 anyukához,nekünk még ilyen is van: [link]
17/18 anonim válasza:
Ikea tárolókban! Olcsók és szuper jól néznek ki!!
18/18 anonim válasza:
Én is Ikeás dobozokban tárolom a játékokat. Szerintem, ha tudsz menj el és nézz körül az Ikeában, biztos, hogy találsz olyat, ami tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!