Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen típusú kisgyereked van?

Milyen típusú kisgyereked van?

Figyelt kérdés

Nagyon fehér bőrű, szőke, kék szemű?

Fehér bőrű, szőkésbarna és világos szemű?

Esetleg fehér, de könnyen barnuló, barna hajú?

Vagy mediterrános bőrű, sötét hajú és szemű?

2011. jún. 27. 22:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Feher boru szoke haju es kekszemu a lanyom.

Rozsaszines a bor tonusa.

Eddig meg sosem pirult le, de nagyon vigyazok ra.

50+os naptejet hasznalok ra.

En voros haju kek szemu es extra feherboru vogyok ferjem barna haju? (ha azt a 2 szalat annak lehet nevezni) batna szemu es O is feherboru (gyerekkent O is szoke volt)

2011. jún. 27. 23:49
 12/19 anonim ***** válasza:

utolso vagyok

magas es normal testalkatu a lanyom

16 honapos mult

2011. jún. 27. 23:52
 13/19 anonim ***** válasza:
Kisfiam szőke hajú, barna szemű, világos bőrű de könnyen barnuló típus. Én 50 faktoros krémmel kenem.
2011. jún. 28. 06:46
 14/19 anonim ***** válasza:
Normál fehér bőrű,könnyen barnuló,világos barna hajú nagyon sötét barna szemű kisfiam van.Édes orrocskával és az apukájától örökölt szép szájjal.Elég magas termetű,ezt apától örökölte.
2011. jún. 28. 08:29
 15/19 anonim ***** válasza:

Barna hajú, gyönyörű világos kék szemű,könnyen barnuló kislányom van(szerencsée az apja bőrét örökölte,én elég kókadt vagyok:):):))

ÉS én kenem naptejjel,nyílván nem ész nélkül,de ha tudom,hogy rásüt a nap,ha megynük sétálni akkor bekenem,de ha kimegyünk az udvarra/teraszra, ahol nem éri a nap,akkor nem.

2011. jún. 28. 10:07
 16/19 anonim ***** válasza:
Könnyen és gyorsan barnuló bőrű, szőke, szinte már fehér hajú, és kék szemű lány. 50faktorossal kenem.
2011. jún. 28. 12:54
 17/19 anonim ***** válasza:
Van egy nagyon-nagyon feher boru, nagyon-nagyon szoke (szinte feher) haju es kek szemu fiam, illetve van egy aranyszoke, sotetbarna szemu, kreol boru kisfiam. Es igen, ugyanarrol a gyartosorrol jottek. :-D
2011. jún. 28. 21:58
 18/19 A kérdező kommentje:
:)
2011. jún. 28. 22:08
 19/19 anonim válasza:

HD típusú

1920X 1080-as

2011. jún. 28. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!