Milyen keresztnév illene a Hamza vezetéknévhez: Virág vagy Gréta?
Figyelt kérdés
A vezetéknév:Hamza.a párommal kis nézeteltérésünk akadt a lány nevet illetően.szerinte Virág legyen,szerintem meg Gréta.milyen hülyén hangzik az hogy Vircsi?nem?de a Gréti az aranyos szerintem.vagy nem? hónapok óta nem tudunk dönteni így arra jutottunk hogy felteszem itt mint kérdést és a többség alapján döntünk.előre is köszi csjok!ha fiú lesz akkor tuti Dominik lesz a neve.milyen édes a Niko becézés.szerintetek?2008. febr. 25. 00:54
11/16 anonim válasza:
sztem félreszámoltad:D
nekem a Dorina nem tetszik, de ez csak az én véleményem.
még mindig a Virágra szavazok:)
(az első válaszadó vagyok)
12/16 anonim válasza:
Ha a Dominik tuti akkor miért nem lesz a lánynév Dominika?
De részemről a GRÉTA a nyerő!!!
13/16 A kérdező kommentje:
a Dominika nem tetszik...de a Gréta most már nyerő!!!a párom ezt mondta:"ti nők mennyire összetudtok tartani!!!"hát ez így igaz!nem,csajok???Gréta lesz!
köszi a válaszokat.rendesek vagytok.sokat jelent nekem a véleményetek!
2008. febr. 28. 02:55
14/16 anonim válasza:
a Virág jobb lett volna....:(
egy Virág
de azért gratulálok a kislányodhoz,Grétihez!!!!!!!!:D
15/16 A kérdező kommentje:
köszi.de egy kis bibi volt...dominiknak hívják
2009. jún. 21. 22:11
16/16 anonim válasza:
:D
uh,akkor meg grat a kisfiúhoz!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!