Hogyan javítanád meg ezeket a babakocsin?
Ez még hagyján. Ha így nézne ki a babakocsim, de jól működne, azt mondanám oké, valahogy összefoltozom, ahogy lehet. Varrom, ragasztom.
De nekem pl olyan javításra szorul a kocsim, amit nem old meg egy guriga cellux:(
Nehéz billenteni (rossz helyen van a súlypont), és nehéz kanyarodni vele (típus hiba szerintem) Teljes erőmet be kell vetni a kanyarodáshoz, és igen csak rá kell nehézkednem, hogy megbillenjen. Holnap megyek venni újat (ezt ajándékba kaptam)
Kupola: varrnek ra uj foliat
Karfa: Szinben passzolo anyagbol csinalnek ra belelt huzatot. Az anyag hossza a karfa hossza es 1-1 cm szegelynek, szelessege a karfa kerulete es 3-4cm. Ket anyag koze vekonyabb szivacsott varrnek, az anyag hosszaban tepozart raknek. Konnyu felrakni es moshato.
A karfáról leveszed a szivacsot, az alapján kiszabsz maradék anyagból másikat, szerzel hozzá egy darab maradék új szivacsot, és összevarrod.
A kukucskálóhoz meg kivágsz egy 3-4 cm-el nagyobb darabot hasonló anyagú átlátszó irattartó fóliából (az a mattos fajta, nem a fényes), és belülről rávarrod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!