Hogy jöttök ki egy fizetésből, ha anyuka otthon marad a gyerkőccel?
Akkor használd te is a kalkulátort és nézd meg mennyi!
Egyébként kolléganőm 100 körül kapott gyedet (adózás után). És én is kb. annyit fogok kapni!
Kedves moira!
Nagyon köszönöm,természetesen én is pontosan utána fogok nézni,ha aktuális lesz!
én sem vettem magamra :)
biztos vagyok benne,mert a maxot kapom már egy ideje
attól lesz 100körül az adózás után,mert hozzá tették a családi adókedvezményt,meg a adójóváírást.
de majd utána néztek
109200 a bruttó összege, a nettó pedig 76100 körül.
Ha igényled az adójóváírást, akkor 88 ezer körül, ha a családi adókedvezményt is, akkor 98 ezer körül.
Nehezen. De ha arra vársz, hogy jobb legyen, sosem lesz gyereked...
Mi mindent visszafogtunk, amit lehet. Igaz, férjem kirúgták, nagy szarba kerültünk. Le kellett mondanunk minden biztosítást, és mindent,a mi nem kell. Mindenre kértünk méltányosságot, amire lehetett törlesztőrészletre.
Aztán kaján spórolás, csak az van, ami nagyon kell.
Utolsónak, igen én is próbálom így látni, hogy nem várhatunk arra,hogy jobb legyen, néha azonban mégis ezen rágódom, és emiatt félek csak kicsit a babavállalástól.
Azért köszi mindenkinek a véleményt és a bíztató szavakat is. Igen, ha úgy alakul én is szerencsére bármikor visszamehetnék dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!