Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Azt akarom, hogy az apám...

Azt akarom, hogy az apám neveljen anyum helyett. Megoldható és ha igen hogyan?

Figyelt kérdés
lécci irjátok,le ,de ha lehet a témától ne térjetek el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. jún. 25. 20:45
 1/6 anonim ***** válasza:
38%
Igen. Megbeszéled mindkét féllel, és költözöl. Ilyen egyszerű.
2011. jún. 25. 20:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez a bíróságra kell beadni apádnak egy gyermekelhelyezés megváltoztatása iránti kérelmet. Azt azért tudni kell, hogy a bíróság nem feltétlenül fogja a te véleményedet kérdezni. Azt is tudni kell, hogy ahhoz, hogy az elhelyezést megváltoztassák lényeges változásnak kell bekövetkezni a jelenleg téged nevelő szülőnél, ami miatt sor kerülhet rá, hogy apádhoz kerülj, ha anyád alapból ehhez nem járul hozzá. Miért akarnál menni?
2011. jún. 25. 20:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Apukád is így gondolja?
2011. jún. 25. 22:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem emlékszem pontosan, azt hiszem 12 éves kortól (egy ügyvédet kéne apádnak megkérdeznie) kérheted te mint gyerek, hogy apádnál helyezzenek el.

Valahogy így mondta az egyik ismerősőm.

2011. jún. 26. 12:41
 5/6 anonim ***** válasza:
A gyerek véleménye egy gyermekelhelyezési perben nem igazán számít, ami valljuk be, hülyén hangzik, de nagyon jó döntés. A gyerek -tisztelet a kivételnek- elég egoistán lát dolgokat. Anya nem enged el bulizni, tanulni kell, nem veszi meg a legújabb telefont, ruhát, akármit. Apával azt csinálok amit akarok, nem kell tanulnom, mindent megkapok. Sok gyerek így gondolkodik. A bíróság nagyon helyesen nem az ő kívánságait veszi figyelembe, hanem az érdekeit. Nem az az érdeke, hogy mindene meglegyen és egy linkóci senki legyen belőle, a példánál maradva, hanem az, hogy tanult, felelősségteljes emberré váljon.
2011. jún. 26. 13:17
 6/6 A kérdező kommentje:
13 vok idén.most 1 picit berágtam anyumra,nem előszőr mert mindig csak kiabál.pl a tesommal.de nekem ebből elegem,van és én most elgondolkoztam ezen.de sztem még átgondolom alaposan.nem akarom elsietni.köszike mindenkinek.
2011. jún. 26. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!