Azt akarom, hogy az apám neveljen anyum helyett. Megoldható és ha igen hogyan?
Figyelt kérdés
lécci irjátok,le ,de ha lehet a témától ne térjetek el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!2011. jún. 25. 20:45
1/6 anonim válasza:
Igen. Megbeszéled mindkét féllel, és költözöl. Ilyen egyszerű.
2/6 anonim válasza:
Ehhez a bíróságra kell beadni apádnak egy gyermekelhelyezés megváltoztatása iránti kérelmet. Azt azért tudni kell, hogy a bíróság nem feltétlenül fogja a te véleményedet kérdezni. Azt is tudni kell, hogy ahhoz, hogy az elhelyezést megváltoztassák lényeges változásnak kell bekövetkezni a jelenleg téged nevelő szülőnél, ami miatt sor kerülhet rá, hogy apádhoz kerülj, ha anyád alapból ehhez nem járul hozzá. Miért akarnál menni?
3/6 anonim válasza:
Hány éves vagy? Apukád is így gondolja?
4/6 anonim válasza:
Nem emlékszem pontosan, azt hiszem 12 éves kortól (egy ügyvédet kéne apádnak megkérdeznie) kérheted te mint gyerek, hogy apádnál helyezzenek el.
Valahogy így mondta az egyik ismerősőm.
5/6 anonim válasza:
A gyerek véleménye egy gyermekelhelyezési perben nem igazán számít, ami valljuk be, hülyén hangzik, de nagyon jó döntés. A gyerek -tisztelet a kivételnek- elég egoistán lát dolgokat. Anya nem enged el bulizni, tanulni kell, nem veszi meg a legújabb telefont, ruhát, akármit. Apával azt csinálok amit akarok, nem kell tanulnom, mindent megkapok. Sok gyerek így gondolkodik. A bíróság nagyon helyesen nem az ő kívánságait veszi figyelembe, hanem az érdekeit. Nem az az érdeke, hogy mindene meglegyen és egy linkóci senki legyen belőle, a példánál maradva, hanem az, hogy tanult, felelősségteljes emberré váljon.
6/6 A kérdező kommentje:
13 vok idén.most 1 picit berágtam anyumra,nem előszőr mert mindig csak kiabál.pl a tesommal.de nekem ebből elegem,van és én most elgondolkoztam ezen.de sztem még átgondolom alaposan.nem akarom elsietni.köszike mindenkinek.
2011. jún. 26. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!