Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A terhesség, szülés, és a...

A terhesség, szülés, és a továbbiak?

Figyelt kérdés

Aki mostanában szült(1-2 éven belül)anyuka,vagy kismamák leírnátok nekem mennyit kell a babára költeni?

Gondolok itt terhesség alatti vizsgálatokra,szülésre,vitaminokra,a gyerekszoba felszerelésekre,pelus havi szinten,stb stb!Próbáljátok már nekem nagyjából leírni mire mennyit költöttetek darabonként,és hogy használt vagy új dolgokat vettetek!

Köszönöm a válaszokat!

2011. jún. 22. 14:41
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Neked is köszi a választ!:)
2011. jún. 22. 17:00
 12/13 anonim ***** válasza:

Ja igen, azt elfelejtettem írni, hogy magyar lett, mivel mindkét szülője magyar. Először angolul anyakönyveztettük, csak ez után lehetett intézni a magyar anyakönyvezést. Ez még egy külön cécó volt:D

Amikor kijöttem, 9 év angol tanulás volt mögöttem....hasztalan. Igazából valami hasznát vettem, de nem sokat, általánosba vicc, amit tanultunk:D onnan nem maradt meg semmi, csak a középsuliból, de onnan is javára a szókincs. Én nagyon lassan tanulok angolul.1-2 év kellett, mire elég jól eltársalogtam. 4 éve vagyunk kinn majdnem. (Október 10.-e az évforduló)

2011. jún. 23. 09:00
 13/13 poci-maci ***** válasza:

Nem tudom ki hogy van ezekkel jajj a legdrágábbat vegyük mert az a legjobb!

Kisgy 7E+4E a matrac bele mindkettő új volt!

légzésfigyelő mérleg babaőr nem volt és nem is kellett az apgar érték a mérvadó!

Cumisüveg 4db 1500/db kb Avent-es

Mellsziívó 2x használtan vettem 22E 38E helyett és kb mindkét gyereknél ennyit használtam én is! :)

Kajára első perctöl kezdve tápi kiegészítőt kapott mostmár 6 hós lesz a kicsi és csak tápit eszik + szilárd pépes kaja.(én főzök neki) így a napi szilárd kaja adagja 100-150ft/adag tápi 1 dobozzal 1200ft 1,5hét/doboz

hip teát iszik 800ft/doboz ez 2 hónapig elég neki

Pelus eleinte pamperst használtunk a liberót sajna nem bírta babócám:( 108db/csomag olyan 3000ft volt 1,5 csomag/ hó kb

Autós ülés hordozó 9E volt annó amikor a nagyot szűltem

(20hónapja)

Babakosi textil mózessel 42Evolt

Baba cikkek minden hónapban vettünk valamiket hogy ne egyszerre kerüljön 1 kissebb vagyonba

Használtan is vettem és újjonan is vettem ruhácskákat az új 4x annyiba kerűlt mint a használt (de nem lehetett megmondani róla hogy használt)

Semilyen gyógyszertári kencét nem bírunk így a fürdető a két gyereknek níve tescoban 500ml 1200 1 hónapra elég

Sudocream 900ft a legkissebb 1,5-2 hónap

Twxtil pelust 20db 3Eft volt

Most dm saját márkás pelenkát használok álltalában 4200ft/100db 3as méretű de van rá álltalában kuponom ami -25% kedvezményt biztosít máris olcsóbb :)

De ha bárhol akiciós a no name pelenka akkor ott veszem meg (tesco müller rossman...)

Én nem választottam orvost egyik terhességnél sem ügyeletben szűltem mind a 2 gyerekemet semmi problémám nem volt!

Röviden ennyi :)

2011. jún. 23. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!