Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerekülést be lehet kötni az...

Gyerekülést be lehet kötni az első ülésre úgy, hogy előre néz, és nincs kikapcsolva a légzsák?

Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 23:00
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Olvassátok már el a törvényt! Gépkocsiba CSAK a vezetőülésre nem köthető be a gyerekülés. Ehhez kiegészítés, hogy háttal csak akkor, ha ki van kapcsolva a légzsák.

Amit a törvény tilt, azt egyértelműen tiltja, a jelenlegi szöveg megengedő forma, vagyis ha nincs tiltva, akkor lehet. A jogszabályt egészében kell vizsgálni, nemcsak kiragadva egy mondatot!

És ahogy írtam, a jogszabály a vezetőülést és a háttal bekapcsolt légzsákos bekötést tiltja.

2011. jún. 22. 13:53
 22/27 anonim ***** válasza:

Itt értelmezik is a jogszabályt. Csak háttal szerelhető be az első ülésre.

[link]

2011. jún. 22. 14:01
 23/27 anonim ***** válasza:
De nem az a kiegészítés, hogy háttal csak akkor..., hanem, hogy csak háttal és csak kikapcsolt légzsákkal. Te értelmezed rosszul.
2011. jún. 22. 14:02
 24/27 anonim ***** válasza:

Egyszerűen nem értem, hogy nem lehet megérteni egy feketén-fehéren leírt jogszabályt.

Teljesen egyértelmű, hogy előre is be lehet kötni menetiránynak szemben is.

Az pedig, hogy a "kreszforum.hu"-n valaki valamit valamikor leírt anoním, azt Ti jogszabály kiegészítésnek és készpénznek értitek? Csak azért mert úgy tűnik, hogy hozzáértő és hiteles a fórum?

Ti mindent elhisztek amit a neten olvastok?

Csak és kizárólag a törvényt kell elolvasni és felfogni, nem az egyéb értelmezéseket!

Én is azt mondom, hogy SZÖVEGÉRTÉS!!!

NINCS TILTVA, tehát szabad! Igaza van az előttem párral írónak.

2011. jún. 22. 14:40
 25/27 anonim ***** válasza:
Igen! Valaki elindította ezt a hülyeséget hogy nem lehet, és mindenki megy utána, de nem néz utána senki tényleg így van-e.
2011. jún. 22. 14:44
 26/27 anonim ***** válasza:
Én is ezt mondom, csak éppen a te szövegértéseddel van baj!
2011. jún. 22. 15:11
 27/27 anonim ***** válasza:
Asszem soknak ugrana a jogosítványa... gyermekülést első ülésre KIZÁRÓLAG háttal, és KIZÁRÓLAG kikapcsolt légzsák mellett lehet bekötni.
2011. júl. 15. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!