M. O. -on ingyenes a Down szürés?
Az 1.,3.,6. válaszoló vagyok,és a 22.18-as válaszolónak írom:hidd el,én is jól tudom,mivel nekem is volt amniom(2008 januárjában).Az integrált tesztem eredménye 1:120 volt a Down kórra,és egy egészséges gyerek után nem mertem bevállalni egy beteg babát.Mindenki le akart beszélni a beavatkozásról,mivel 1-1.5% a vetélés kockázata(átlagban).Igaz,nekem a Telki kórházban csinálták(és az előzetes vizsgálatok alapján alig volt esély a vetélésre),mégis vállaltam.
Különben pedig,ha a Te írásodat nézzük,akkor nem én riogatom a népet(aki saját kockázatot írsz-ami akár 10% is lehet,de ennek megállapítására valóban genetikus szakember szükséges),hanem inkább Te.Ám,hogy ne kerüljek többet ilyen helyzetbe(és 39 évesen rástartoltunk a 3. babára)az Istenhegyi útra fogunk menni a Hajdú Krisztinához,és megcsináltatjuk a chorinboholy-biopsiát.Eleve sokkal korábban lehet,ráadásul a doktornő annyira profi,hogy Ő rá is írja a papírra a kockázatot(ami az átlaghoz képest kevesebb).Szóval ne gondold,csak úgy írtam.Sajnos nekem is vannak tapasztalataim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!