Szülés után néhány héttel mennyire záródott a hasizmod? Megnéznéd nekem?
Én 2 hete szültem, 2 újjnyi rés van sajnos (hatalmas babám van). Van rá esély, hogy visszahúzódik? Még van pocakom is, császároztak.
Úgy tudjátok megnézni, hogy hanyatt fekve felhúzzátok a térdeteket és óvatosan hasprést csináltok, miközben az ujjatokat a köldök feletti résznhez nyomjátok a hasizmotok közepén. Nekem az izom közt jó nagy rés van. Utal még szétcsúszásra az is, ha a hasprés közben a hasadon középen kidudorodik hurkaszerűen a bőr. Köszi, hogy szántok rám időt!
NEm egészen a kérdésedre válaszolok, mert nekem is ilyen volt ikerterhesség és császár után. Teljesen el voltam keseredve, és nem is igazán próbáltam semmit tenni ellene, mert mindenki (orvosok is) azt állitották, hogy ez igy marad örökre, legfeljebb plasztikáztatni lehetne - de ahhoz se kedvem, se pénzem nem volt.
Aztán nemrég, 15 év (NEM irtam el!!!) megmérgelödtem, és mivel fogyni is akartam (kellett), ezért elkezdtem rendszeresen erösiteni, minden másnap hasprés 10 x 10-et - meg más mozgásokat is a többi izmokra. (Meg föként sok zöldséget meg gyümölcsöt ettem, kevés zsiradékot meg szénhidrátot - de nem hagytam ki, és nem túl sok fehérjét, mert beteg a vesém) Most, hárpm hónap után a hasizmom rendesen összezáródott, leadtam 8 kg-ot, és mindenki meglepödve kérdezni, hogy mit csináltam, mert sokkal fiatalosabbnak látszom, karcsúbb lettem, egyáltalán nem 40 felettinek, hanem 30 alattinak látszom.
SZóval ha birod, kezdd el minél elöbb, ne várj éveket, amokr csak az önbizalmad csökken, rosszul érzed magad a börödben - mert ha 15 év után helyre lehetett hozni, akkor neked most sokkal nagyobb esélyed van erre.
Sok sikert.
Nekem is szet csuszott a masodik terhesseg alatt a hasizmom, pedig nekem egyaltalan nem volt nagy babam, csak sokat tornaztam mindig, nagyon eros volt az izom es a doki szerint nem tudok annyira tagulni.
Ez abban nyilvanult meg, hogy ahogy te is mondod terhesseg alatt ha pl ultem fel, akkor kozepen pupos volt a hasam, rendesen hegyes pupos vegig kozepvonalban.
Mar nem emlekszem, hogy szules utan mennyi idovel allt vissza, 2-3 honapig meg biztosan ilyen volt, arra emlekszem, de arra potnosan nem, hogy mikor mult el.
A hasam egyebkent szules utan nekem teljesen lapos votl szinte egybol, en nem csaszarral szultem, lehet, hogy ez is szempont.
Most 15 honapos a fiam, es mar nagyon regen teljesen normalis a hasizmom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!