Kedvenc lánynevetek?
Hát a Rozália pont nem, de az én kedvenc nevem nagyon hasonlít hozzá: Rozina. És így hívják a lányomat is. Amúgy a Letícia tetszik. Csak azt nem értem, hogy a Tar már a férjezett neved, vagy a saját (lánykori) neved kapja a baba? Ne ért félre, nem kritika, csak kíváncsiság!
Viszont mire a te lányod a saját gyereke nevén fog gondolkodni, valószínű a ma divatos nevek számítanak majd őskorinak, Dunát lehet majd rekeszteni a Bencékkel, Annákkal, Sárikkal, Mátékkal és lehet, hogy épp a Károly, Özséb, Béla, Erzsébet, Gizella lesznek a divatosak:)
10:31-nek: a Tar az én nevem és fiú vagyok :D Igen, lehet hogy később a ma divatos lesznek "őskoriak". De pl. egy Vazult hogy lehet egyáltalán becézni? Vazze? Na mindegy. :)
Egyébként köszönöm a válaszokat, örülök, hogy ilyen sokmindenkit érdekel a téma. Az Anna név tényleg nagyon divatos, bár nekem Panka vagy Hanna formában jobban tetszik. De mindenkinek köszönöm a javaslatokat! :)
A Katalin meg nem őskori név, ha nem tetszik, tényleg alakíthatod Katára, esetleg Katicára; sokféle becézése van. Sőt, akár Kitti is lehet a becézője, mivel a Kitti név onnan ered. Mégegyszer köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!