A Vadász mellé milyen jó fiú keresztnév illik?
Tudom, relatív, hogy kinek mi a jó, de szeretnénk ötleteket, mert nehezen találunk.
Most a Kornélnál tartunk, de még változhat. Előre is köszi!
Gábor, Péter Balázs, Tamás
legalábbis az én unokatesoim szintén Vadászok és nekik ezek a keresztneveik.
nekem az András tetszik, de Vadász András kicsit fura. Meg a Koppány is a kedvencem.
Péter, Csaba, Artúr, Alex, György, Sándor, József, Zsolt, Zoltán, Patrik, Joel, Bálint, Endre, Péter, Árpád, Benjamin, Mihály, Olivér, Tibor, Gergő, Márton, Albert, Martin, Darrell, Bence, Henrik, Kálmán.. nekem amúgy ezek közül nem mindegyik tetszik, de sok embernek igen, szóval talán nektek is.
Amúgy a Kornél is nagyon bejön.
Szia!
A Vadász vezetéknévvel szerencsétek van, egyszerű kimondani, mindenki számára érthető stb. Választhattok mellé "egyszerűbb" neveket és "bonyolultabbakat" is. Nekem személy szerint a Kornél nagyon tetszik. "Sz"-szel kezdődő fiúnevet, mint pl. Szilárd, semmiképpen se válasszatok, mert az megnehezíti a név kimondását. Jó babavárást!
A magyar nyelv sajátosságait figyelembe véve elsősorban magánhangzóval kezdődő, lehetőleg magas hangrendű (eéiioóüűöő)magánhangzókat tartalmazó, vagy vegyes hangrendű keresztnév passzol - nyelvileg.
Persze a döntés a tiétek, ez csak egy nyelvi tanács...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!