Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagy baj az, ha a fiam nem...

Nagy baj az, ha a fiam nem kapta meg a 4. prevenar oltást?

Figyelt kérdés
Sokszor van középfülgyulladása és a minap a fülészeten megkérdezték, hogy megkapta-e a prevenart, mert azt két éves korig meg kell kapnia. Megnéztem a kiskönyvébe, hármat kapott, a doktornő egy szóval se mondta annak idején, hogy kéne negyedik. Itt mégis mindenhol azt olvasom, hogy négy oltásból áll. De már két és fél éves a fiam.
2011. jún. 16. 06:32
 1/9 anonim ***** válasza:

Miért minket kérdezel, miért nem kérdezed meg a doktort?

Sok helyen másképp vannak az oltások.

Pl nálunk az agyhártya gyulladás ellen csak 1x adnak, van ahol ismétlödö. mivel 1x adnak így más idöben is van.

de kérdezd meg az orvost vagy a védönöt, ök majd megmondják.

2011. jún. 16. 07:02
 2/9 anonim ***** válasza:

attól függ szerintem mikor kapta az első hármat. A nagyobbik fiam nem tudom hány éves volt, ő egyet kapott csak.

Viszont a kicsi, aki az oltási rend szerint kapta, kapott egy negyediket a 18 hós oltással együtt.

2011. jún. 16. 07:39
 3/9 A kérdező kommentje:

Hat hós kora előtt kapta őket:

2008.12.11

2009.01.08

2009.02.05

Első, azért itt kérdezem, mert jelenleg nincs lehetőségem megkérdezni a doit. De ha nem tudsz válaszolni a kérdésre miért írsz?

2011. jún. 16. 07:53
 4/9 anonim ***** válasza:

akkor a 18 hónapossal kellett volna megkapnia. De egyébként nem tudom, hogy van e jelentősége, az elsőnek abban igaza van, hogy a dokid tudná megmondani, azt is, hogy ez ingyenes e még vagy már nem, mert elmúlt 2 éves, mi lesz ha nem kap negyediket, hány éves korig van igazán veszélyben illetve hogy most mi legyen.

Hívd fel a védőnőt, őt sem tudod elérni? Ő is ott van minden oltásnál, biztos tud valami hasznosat.

2011. jún. 16. 07:55
 5/9 A kérdező kommentje:
De őt igen. Szerinte ez így teljesen rendben van, hogy hármat kapott. Nem kell neki negyedik.
2011. jún. 16. 10:01
 6/9 anonim ***** válasza:
45%
lehet lenyúlták és eladták valakinek, kinek nem járt volna ingyen. Hát így jártál.
2011. jún. 16. 13:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Az én fiam 20 hónapos, 3 prevenar oltást kapott, nem is kell neki több. Nem is hallottam még, hogy van, ahol 4et adnak...
2011. jún. 16. 13:38
 8/9 A kérdező kommentje:

Utolsó, én is csak most hallottam először, mikor elkezdtem itt utána nézelődni. De fennt van a neten a prevenar betegtájékoztatója, az is négyet ír.

Dehát azt mondták ma nekem, hogy rendben van így, hogy hármat kapott.

2011. jún. 16. 15:13
 9/9 Szasa66 válasza:

Mindenképpen kell neki 4. oltás. Vmi nagyon gyanús nekem is...

[link]

Kérdezz rá a dokinál!!!!

2011. júl. 19. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!