Hova mentek nyáron nyaralni, vagy egy napra ahova érdemes vinni pici gyerekeket?
Zalakaros,Friskó Panzió( [link] Tavaly is voltunk(akkor 6hós volt a kisfiúnk),akkor még magáért a fürdésért nem volt oda,viszont jó nagyokat aludt és nagyon nagyokat evett(az én amúgy rossz evő babám)
Idén is biztos oda megyünk,nagyon megszerettük a fürdőt is és a panziót is.(van kiságy,etetőszék)
Mi Pécsiek vagyunk. Egy naposra nagyon bejött a Siklósi fürdő,Sikonda is jó(ha nem a környéken laktok,akkor bocsi...)
Balatonra megyünk a déli partra, családi házat bérelünk 3 család együtt. 3000 Ft/fő/éj
2 éves a kisfiam és 24 hetes vagyok a második babával.
Tavaly is voltunk, nem ugyan ebbe a házba, de akkor is a Balatonra mentünk a déli partra. Vannak olyan strandok, ahol olyan a part, mint a tengerpart. Tehát lassan mélyül, sokáig sekély a víz.
nem utolsó szempont lenn tudni, hogy hol lajktok?
Mi Bp-en, ha egy napról van szó, akkor Velencei-tó, Balaton, vgagy felmegyünk a Kisorosziba a Szentedrei sziget legvégébe, ott olyan sekény a víz, hogy egész nap lehet pancsoni.
előző
Valószínű tengerhez megyünk, Görögoszágaba vagy Olaszországba, de tegnap jöttönk haza egy pünkösdi előnyaralásból a Ligur tengertől:-)))))))))
van vagy 8-10 kempingjük a balcsi körül, nagyon kellemes, bababarát, csendes, tiszta, egész jól felszerelt faházakkal, a Lelleiben (mi ott voltunk) kis játszótérrel, homokozóval. szerintem az áraik is elég elfogadhatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!