Szültetek Dr. Varga Horgosi Ágnes doktornőnél?
Én nála szültem, mert a fogadott dokim nyaralt (időben szólt, vagy két hónappal előtte) és őt ajánlotta.
Tündéri volt, egyáltalán nem, bántam a váltást. Segítőkész, és azonnal rám hangolódott, figyelt egy ideig, aztán úgy állt hozzám, ahogy hozzám kell:)
Pénzt ugyanannyit kapott, mint a szülésznőm, hiszen mindketten ugyanannyit voltak velem, két óra alatt megszültem:)
20-ezret adtunk, ennyi jutott:)
Mindenesetre maximálisan ajánlom a dokit, csak jót hallottam eddig róla, és saját tapasztalatom is abszolút pozitív.
Én nem nála szültem,ebben nem tudok segíteni,de császár után ő szedte ki a varrataimat,mert az én dokim addigra nyaralni ment.Ahhoz képest,hogy este mentem,egyedül volt ügyeletben,azt sem tudta hova kapjon,mert 3 kismama esett be egyszerre,maximálisan kedvesen,és türelmesen állt hozzám,és bármennyire sietnie kellett volna a szülőszobára,még azt is megkérdezte,hogy van-e valami kérdésem,a melleimmel minden rendben van-e,stb.
Nagyon kedves doki,csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!