Három kiskorú gyermekem van! Megkapom ami jár?
Figyelt kérdés
Lassan le kell adni a gyermekvédelmi kedvezményre a dokumentumokat és félek hogy ebben a faluban nem akarják megadni ugyanis minden létező dologban belekötnek még olyanba is amihez semmi közük.Szóval a 3 gyermek én nem dolgozom gyesen vagyok párom munkanélküli ezt a bérpótlót kapja ami 28.500 e gyesem 73 ezer +5ezer a lak.fenntartási összesen 106ezer jön be abból a lakás 35ezer +a vill.víz díjak stb.Szóval én szerintem kötelesek megadni de itt ebben a faluban semmi sem kizárt.2011. jún. 12. 09:11
1/2 anonim válasza:
Számíts arra,h le nem vonnak semmit belőle-tehát lényegtelen,h hitel,rezsi miegymás mennyi-,viszont be kell vallani a vagyontárgyakat is,pl autó,telek,ház,miegymás.Ezeknek megvan az összeghatára.Ha jól emlékszem,az egy főre eső jövedelem 37E körül lehet max,ti ebbe beleestek.DE az elmúlt 3 hónapot nézik,tehát ha a párod akkor még dolgozott,akkor esetleg az probléma lehet.Ha visszautasítanak,akkor azt meg kell indokolniuk írásban,tehát ne fogadd el,ha az ügyintéző azt mondja,h jaj,ez biztosan nem jó,ne is add be.Add be,és akkor írásban kell reagálniuk rá,mert ez nem szimpátia kérdése,hanem világosan leírt kritériumoknak kell megfelelni.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm,megnéztem hogy mennyi a határ ott 39900ft.A párom már 1 éve munkanélküli sajnos.Ez egy kicsit azért felháborító hogy mik vannak szerencsétlen ember már jó formán gyereket sem mer vállalni mert miből tartsa el ha hirtelen vmi baj történik pl: munkahiány.
2011. jún. 12. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!