Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek megéri a legelső...

Szerintetek megéri a legelső perctől a drága cipőket venni?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy megéri e a drága ( nike adidas ) cipőket szandikat venni egészségesebb le e a lába stb??
2011. jún. 11. 16:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A Falcon cipők is nagyon jók, valamint a Superfit, Elefanten is. A kínaiban is lehet jó cipőket venni, de azok sem olcsók (kb. 5000.-, vagy még több), szóval nem minden kínai vacak. A Nike, Adidas csak ha már biztosan nincs gond a lábával (tehát, ha most kezd járni, akkor ne), de lehet ezekből is olyat venni, aminek nagyon hajlékony a talpa és tartja a bokát.
2011. jún. 12. 10:18
 12/14 anonim ***** válasza:
Én általában Vaterán veszem az alig használt márkás cipőket (Elefanten, Superfit, és még van más is, sokszor külföldi, ami itt nincs is), így sokkal olcsóbb.
2011. jún. 18. 12:57
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem megéri! Legalábbis nekem megér ennyit a gyerekem egészsége!

No de nem nike adidas cipőket veszek.

Első lépés cipőnek Pediped cipőt vettem. 8000 ft volt. Ez még elfogadható szerintem, mert vannak ennél is drágább cipőcskék.

2011. jún. 19. 10:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Így van: nem a márka számít, hanem a jó kialakítás. Fogja a bokáját, az a legfontosabb a mi ortopéd dokink szerint.
2011. jún. 19. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!