Fehér Anna természetes úton esett teherbe, és természetes úton szült? Ennyi idősen még menstruál az ember?
Le lehet pontozni, de apukam 52 evesen lett apuka.
4. gyerek!!
A lanyom pont egy evvel idosebb a "nagybacsinal" (1 het van a szulinapjuk kozott)
Kicsit fura helyzet es apukam nem is igy tervezte (vagyis O sehogy, csak a baratnoje) de ez az O dolguk, ahogy Feher Annae is.
Peresz kicsit fura, hogy apukam legidosebb es a legfiatalabb gyereke kozott 28 ev van, de ez igy sikerult.
Én személy szerint nagyon örülök a hírnek, hogy végre gyermeke született. Sok nőnek, gyermekre váró párnak adnak ők erőt, hitet, reményt, hogy sosem szabad feladni!
Az pedig, hogy valaki megéli a gyermeke érettségijét vagy sem, sosem garancia. Örüljünk már egy kicsit!!!
Én örülök, hogy sikerült nekik a baba. Megérdemli, tündéri nő, ismerem, igaz, nem olyan közelről. Miért maradna ki ebből a boldogságból? Álszent duma ez, hogy nem éri meg a gyereke érettségijét. Ez egyáltalán nem biztos, másrészt pedig sok fiatal szülő sem éri meg a gyereke érettségijét. (Rák, baleset, stb.)
Engem inkább az frusztrál, hogy ha egy pasi 50 évesen lesz apa (első gyerek) az senkit se érdekel. De egy nőt, azt igen, lehet szidni és cikizni! Miközben élete legszebb feladatát kapta, megszülni és nevelni egy gyereket! Gratulálok a sok mocskolódó válaszolónak, meg a szüleiknek, akik ilyen intelligens embereket neveltek belőletek!
Bocsánat, de a kérdésedre nem tudom a választ :(
Anyukám most pont ennyi idős. 3 unokája van, és ha jól tudom már egyáltalán nem menstruál. Szerintem ez így van jól. Viszont, ha én egész életemben gyerekre vágytam volna, de nem adatik meg valamilyen oknál fogva, és teherbe esnék az ő korában, 1000%- hogy megtartanám. Nekem ebben a történetben egyetlen furcsaság, hogy csak 43 évesen találtak ki, hogy gyereket szeretne. Természetesen gratulálok neki is, mint itt mindenkinek, akinek megadatik az a csoda, hogy gyermeke szülessen- kortól függetlenül!!
Akár természetes úton is teherbe eshetett,nem ritka,hogy ennyi idősen is termékeny valaki.Azt pedig nem "kötelessége" kiteregetni,hogy ő menstruál-e vagy sem.Anyósom is 55 évesen menzeszel,pontosan,csúszások nélkül.
Én is örülök,ha ilyesmiről hallok.Nyílván nem látunk bele a mindennapjaikba (szerencsére) és nem tudhatjuk,hogy mit miért tettek úgy,ahogy.
Azt már leírták előttem, hogy mekkora lett a kisfia és hogy császárral született. A neve László Barnabás.
Én tiszta szívemből gratulálok nekik.
Gondoljatok már bele: hány gyermek él irtózatos körülmények között fiatal szülőkkel?! Akkor inkább éljen idősebb szülőkkel szeretetben és boldogságban!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!