Kinek milyen folyása volt, ha volt, nem várt előtt? És milyennek kell lennie ha babás az ember lánya? Nekem fehér sűrű volt elég sok, de most szinte alig van. Szerdára nem várom. Ha csökken a folyás az jó ha babát szeretnék?
Figyelt kérdés
2009. febr. 15. 19:15
1/5 A kérdező kommentje:
És még egy kérdés:36.7 nyelv alatt mérve napközben az jó lehet?
2009. febr. 15. 19:35
2/5 anonim válasza:
Szia, én 24-ére nem várom, nekem nincs sok folyásom, ami van, az kicsit ragacsos-fehéres-krémes, de egyre kevesebb. A hőm egész nap 37 körül van. Drukkolok neked!! :)
Mikor tesztelsz?
3/5 A kérdező kommentje:
Holnap reggel tesztelek!Én is drukk neked.Remélem örülünk mindketten!:)Van valamilyen tüneted?
2009. febr. 15. 20:07
4/5 anonim válasza:
Egy sima hő így még nem mond semmit, ha több, mint szokott a ciklusban ilyenkor lenni, akkor jó. A folyás meg szerintem is akkor jó ha nincs vagy kevesebb. Beágyazódásnál lehet pecsételés, rózsaszínes, ez is tünet lehet. A holnapi teszt még korai lehet, de ha tudod mikor ovuláltál és eltelt 10-14 nap, akkor már mutathat is valamit, de ha negatív, akkor sem szaad elkeseredni! Hajrá!
5/5 anonim válasza:
Szia! Tünetem annyi volt, hogy tegnapelőtt görcsölgettem picit, meg tegnap volt majdnemmegjön érzésem, de ma semmi.. :S
Csinálhatsz tesztet, ha van baba, akár ki is mutathatja, de egyetértek az előttem szólóval, ne keseredj el, ha esetleg még negatív! Szerdán majd újra tesztelsz. Van, akinek 2 héttel a nemvárt után jelent meg a második csík..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!