Hogy hívják a kisfiatokat?
11:55-ös válaszoló!
Erőlködök?? Miből veszed hogy erőlködök?? Olvass már vissza mit írtam! Megkérdzetem miért lettem lepontozva.Hol ebben az erőlködés? Egy kérdés számodra már erőlködés?? Nehéz lehet az életed.
Attól hogy nem tetszik a Zsigmond név még nem jelenti, hogy le kell pontoznod (lehet hogy nem te pontoztál le).De én csak azt mondom hogy emiatt miért kell lepontozni a választ? Az volt a kérdés hogy hívják a kisfiatokat. Leírtam. Azért mert másnek nem tetszik ez a név, még nem jelenti azt hogy le kell pontoznia, hiszen a kérdésre válaszoltam. Mi értelme van ennek? Ilyen alapon akkor én is rábökök azokra a nevekre amik nem tetszenek, és lepontozom!Sőt, ennyi erővel azt is lepontozhatom aki a válaszban nem csak nevet írt, hiszen azt volt a kérés: hogy a válasz egy vagy két szóból álljon és csak a nevet tartalmazza. Ez kb ilyen felfogás, már ne is haragudj meg. Csak azért lepontozni mert nem tetszik a név. Az életben is ezt csinálod? Ha beszélgetsz egy társaságban és valaki kérdez valamit, többen is válaszolnak, akkor te csak a magad igazát mondod és nem foglalkozol a másik válaszával? Majdhogynem 'lepontozod' mert nem tetszett a válasza?? Attól, hogy más nézőponton vagytok még a másik is mondhat érdemleges választ. Azért mert máshogy közelítitek meg a dolgokat, még a másik válasza is segítőkész lehet egy társasági beszélgetésben, és nem szabad annak megtörténnie, hogy te egy csak a saját igazad hajtod, és a másik válaszát, rossz semmirekellő válasznak tartod, csak azért mert nem értesz vele eggyet... Persze ezt csak példaként hoztam fel, és ha nem te pontoztál le akkor nem veszed magadra, de szerintem elég alja dolog csak azért lepontozni a másikat mert nem tetszik az ő kisfiának a neve.
Fromoz:
Attol,hogy nem tetszik egy nev meg nem kell lepontozni ,nem?
Mindenkinek mas az izlese, toleraljuk mar vegre.
En nem pontozok le senkit, semmilyen kerdesben, csak fel ha tetszik a valasz.
Pedig higyjetek el, itt, ebben a kerdesben a "jatek" arra megy, azert van lepontozas, hogy kinek hogy tetszik a kiirt nev.
Amugy nekem mindegy hogy a kisfiuk milyen nevet kaptak. En se torodtem azzal, hogy masnak tetszett e vagy sem az a nev amit en adtam fiamnak.
A fo az, hogy fiamnak meg most is nagyon tetszik a sajat neve. Hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!