Hogy hívják a kisfiatokat?
Figyelt kérdés
Szeretném megtudni a nevek gyakoriságát. Ha valakinek lánya van, az ne írjon! Csak olyan válaszokat kérek, ami egy vagy két szóból áll, és csak a nevet tartalmazza, pl. Péter.2011. jún. 10. 16:02
72/84 A kérdező kommentje:
Azt már csináltam. Csak nem itt.
2011. jún. 14. 19:17
74/84 Brigitta04 válasza:
Dávid
Kiváncsi lennék én is az összesitésedre vagy arra miért is ez a kérdés?
75/84 A kérdező kommentje:
Megnéztem, melyik névből van több. Hát az Áronból nem kevés van.
2011. jún. 14. 21:03
76/84 A kérdező kommentje:
Az Attilából is van egy pár.
2011. jún. 14. 21:03
77/84 anonim válasza:
Elsőszülött: Dominik
Másodszülött: Milán
Harmadik, ha lesz, akkor: Martin.
78/84 anonim válasza:
Köszi jól lepontoztatok mert leírtam a kisfiam hány éves!!!
79/84 anonim válasza:
6 hó 10.én írtam 16:06 perckor
Zsigmond a kisfiam. Miért lettem lepontozva??(a válasz 51%-ban hasznosnak tűnik)
Zsigmond=germán eredetű név, jelentése Győzelem és Védelem.
Szerintem szép név, arra lennék kíváncsi ki pontozott le és miért?? Meg lehet zet valahogy nézni?
80/84 anonim válasza:
Szerintem Dávidból,Milánból is legalább annyi van(végig nézve az adott válaszokat,de a Máté és Bence se kevés).Nem csak az Áron és az Attila gyakori!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!