Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 2-3 hónapja szült anyukák?...

2-3 hónapja szült anyukák? DM-bababónuszos kérdés?!

Figyelt kérdés
Kérdésem az lenne,hogy ha leadtátok a papírt a csomaghoz,megkaptátok e már?Én több,mint egy hónapja,lassan 2 is lesz,de még semmi.2 hete levelet is írtam nekik,azt mondták még egy kis idő és kézhez is kapom.Azonban olvastam más oldalakon,hogy mostanában nem kapják kézhez az anyukák.Ti megkaptátok már?
2011. jún. 9. 07:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia!5 hónapja szültem,rá 1-2 hétre leadtuk a papírt de még semmit nem kaptam.:(
2011. jún. 9. 08:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Amikor leadtam (kb. 3 és fél hónapja) azt mondták, hogy 4-6 hét múlva érkezik a levél. Ehhez képest 9 hét volt, és nem is a postás hozta. Amúgy én csalódtam benne. Nem olyasmik vannak amikre számítottam. Nem sokra megyek vele. Nekem jobban megéri a sima dm-es pontgyűjtő kártyával kupont nyomtatni és azzal kedvezményhez jutni :(
2011. jún. 9. 08:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Mivel semmibe nem kerül, ezért szerintem ez nem megéri kérdés. Van benne csomó féle pelusra kedvezmény, ne mondjátok, hogy azt nem használtok. Egyébként meg arra is jók ezek a kuponok, hogy új dolgokat próbáljatok ki, mert lehet eredeti áron nem szeretnéd kipróbálni. Szóval szerintem mindenképpen jó dolog. Főleg, hogy nem csak 3 kuponfüzetből áll, hanem szoktak küldeni 15%os vásárlás végösszegi kuponokat is, ami ugye egyébként 150 pontba kerülne!

A levélírás helyett én inkább a telefonálást ajánlanám, sokkal gyorsabb módja az ügyintézésnek! 06-40-200-995

34 hkm

2011. jún. 9. 11:47
 4/4 anonim ***** válasza:
3hetes volt a babám, amikor leadtam, vasárnap volt 4 hónapos, múlt hét kedden kaptuk meg.
2011. jún. 9. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!