Milyen hajmeresztő dolgot csinált már babátok, kisgyermeketek? Nevessünk egy jót!
Figyelt kérdés
Olyan jó lenne összegyűjteni pár vicces történetet, hogy miket csinált kisfiatok, kislányotok. Akár babakorában, akár már nagyobbként.
Ez például a saját történetem: Anyukám átment a szomszédba a mamához, én olyan 4 éves lehettem, mire hazaért, kis kalapáccsal lebontottam a fal sarkát. Így utólag vicces, de akkor nem biztos, hogy az volt.
Nevessünk egy jót, írjatok!!
2009. márc. 19. 18:09
11/11 anonim válasza:
Nővérem 8 éves volt én meg 4.Nővérkém úgy döntött, hogy fodrászkodik egy kicsit, de annyi esze volt ,hogy nem a sajátjával, hanem az enyémmel. Válig érő hajam volt elöl fufruval.Ő fogta az ollót és szépen cikk cakk formára vágta elöl hátul.Amikor anyukánk meglátta elszörnyedt, megpróbálta kijavítani de nővérem tett róla , hogy ne lehessen.Jó ideig még a játszótérre se mentünk.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!