Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » OEP-sek! Megkaptátok a GYED-et?

OEP-sek! Megkaptátok a GYED-et?

Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 07:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Most néztem meg és sajnos még nem kaptam.:(
2011. jún. 6. 07:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Melyik megyéből kapod?Én B-A-Z.
2011. jún. 6. 07:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Én a tgyás-om várom, de én se kaptam még meg ma sajnos az oep-től, Csongrád-megye.
2011. jún. 6. 07:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok.Pest megye.
2011. jún. 6. 08:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Nekem időközben megjött,remélem Nektek is!!
2011. jún. 6. 10:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem kaptam meg. Sajnos nagy csalódás. Pesten lakom.
2011. jún. 6. 11:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Hogy hogy megjött? Kapsz SMSt? Én mindég reggel 7-8között kapok értesítést,ha rajta van. Nálad hogy van? Olyan jó lennem már az a pénz!!!
2011. jún. 6. 11:03
 8/9 A kérdező kommentje:

Én május 25-én írtam az oepnek,hogy másik számlára küldje,de ennek átfutása a mák-nál több,mint egy hónap.Ráadásul nem is elsőbbségivel adtam fel a levelet,így a régi számlára vártam.Lementem az új bankomhoz,és ott rajta volt,meg is lepődtem,a mák-nál rengeteget kellett várnom,amíg ezt elintéztem a családinál.

Az sms-ről annyit,volt,hogy ESTE 11-kor jött a családim.K&H-s voltam akkor.Átjöttem a Takarékhoz.

2011. jún. 6. 11:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem. Az utolsó pillanatig ülnek rajta....
2011. jún. 6. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!