Fáj a szívem, hogy a kisfiamnak nem tudom megvenni azokat a játékokat, amiket szeretnék. Más is van így ezzel?
Szia!
Tudom, hogy sokan írták előttem, de tényleg nem lényeg, hogy mennyibe kerül a játék. Erre példákat szeretnék felhozni, hogy lásd, miről beszélek, és beszéltek olyan sokan előttem: karácsonyra vettünk a fiamnak egy zenélő bohócféleséget, ami 30 dallamot játszik, ezen kívül ha a fülét tekered integet, és a csokornyakkendőjét is ki lehet húzni. 5000 forint volt. A férjem a minap cserélt benne elemet, majd odaadta az egy éves fiunknak, aki elvette az apjától, letette, majd bement a fürdőszobába, és kihozott egy wcpapír-gurigát. Ezzel több,mint fél órát eljátszott.
Van bébitaxink, labdánk, stb, csupa kintre való játék. Namost ha leviszem neki nem érdekli (de itt a lakásban is csak pár percig), inkább a kavicsokat szedegeti, vagy egy bottal sepreget.
Szóval már én is megtanultam, hogy nem érdemes drága, sok mindent tudó játékokat venni, adj neki egy fakanalat, vagy egy darab alufóliát, hidd el, jobban el fog vele játszani, mint a játékokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!