Fáj a szívem, hogy a kisfiamnak nem tudom megvenni azokat a játékokat, amiket szeretnék. Más is van így ezzel?
Első válaszolónak igaza van. Unokatestvéremnek van 3 lánya (2,4,6 évesek), összegyűltünk ebédre, és amíg terítettünk a lányok bent játszottak. Mire mentünk nekik szólni, hogy ebéd van, csak azt láttuk, hogy azon veszekednek, hogy éppen ki feküdjön bele abba a kartondobozba, amiben a játékokat tartjuk. :D
Ne izgulj ezen feleslegesen. Ebben az országban ez a gazdasági helyzet, és úgy néz ki nem is nagyon fog változni.
Nekünk hordozóján zsinórral van 3 színes plüssállatka. Imádja és órákat eljátszik velük.
Sajnos mi sem tudjuk megvenni neki a drága játékot, de mondok valamit.
Nagyszülőktől kapott drága cuccok nem is érdeklik. Egyszer megnézte aztán ott áll porosodik.
Tudod mivel játszik állandóan? FAKANÁL, pár színes műanyagpohár, imádja egymásba rakosgatni őket, műanyagtálak, amiket fakalállal püfölhet.
Szerinted mi min nőttünk fel? nem voltak elektromos Dzsippek meg ilyesmi, mégis határtalan boldog voltam mert anyuék leleményesen a semmiből is csináltak játékokat. kukoricacsuhéj baba stb...
Az a gyermek aki kevesebb játékkal játszik abbaól a kevésből próbálja kihozni a legtöbbet és sokkal értelmesebb lesz mintha nem tudna választani sok ezer drágaság közül.
az en fiamnak 1 jateka van, de az draga volt nagyon.
majd szepen lassan kap, inkabb keveset, de jókat, mint sok gagyit. ha eleg nagy lesz, hogy jatszon, ottlesz a sólisztgyurma, meg majd setalunk nagyokat, es netrol rendelek olcsóbban jót.
muszaj korbenezni nagyon, szerintem ez mar a terhesseg alatt kiderult, be lehet szerezni jó és olcsó jatekokat, ha eleg kitartóan vadászol..és kulonlegesek is lesznek (pl en angliabol rendeltem mellszivot meg legzesfigyelot, igy a fejenkent 35 ezer helyett megusztam fejenkent 12 ezerbol.. a ferjemnek vettem egy nagyon jó pluss allatkat ilyen nagyot, berregot, az volt 3 ezer forint, itthon 10 ezer forint lett volna.. ha a fiam pl legozni fog, sok kulfoldi oldal van, ahol nem dragak, vagy egyeb jatekok is olcsobbak, csak meg kell talalni..
amugy meg max nem eszek egy hetig, csak a gyereknek legyen meg.. marmint nem minden, nem kacat, hanem ami tenyleg jó neki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!